Antena Meniu Search
x

Dezvăluiri tulburătoare ale unei femei vândute la 12 ani de propria mamă

Un documentar în trei părţi al Channel 5 care are în prim plan uciderea lui Charelene Downes, o tânără de numai 14 ani, scoate la iveală detalii tulburătoare despre lumea underground din Blackpool, Marea Britanie.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 20.05.2019, 18:59

Tânăra a fost valorificată de mama ei, care avea nevoie de bani pentru droguri
Tyne, care acum are 29 de ani, a fost vândută la 12 ani, de mama ei, pentru 250 de lire sterline - The Sun Online

Un documentar în trei părţi al Channel 5 care are în prim plan uciderea lui Charelene Downes, o tânără de numai 14 ani, scoate la iveală detalii tulburătoare despre lumea underground din Blackpool, Marea Britanie.

Una dintre părţile documentarului o are în atenţie pe Tyne Yates, o femeie ajunsă la 29 ani, dar care era bună prietenă cu Charelene înainte ca aceasta din urmă să fie ucisă.

Tânăra a fost vândută de mama ei la 12 ani, pentru 250 de lire sterline

Conform The Sun, Tyne a povestit cu lux de amănunte tot ce a păţit în lumea underground din Blackpool încă de la vârsta de 12 ani.

Pe acelaşi subiect

De ce 12 ani? Pentru că atunci a fost vândută pentru prima dată, pentru amor, tocmai de propria mamă.

Lisa Yates, mama lui Tyne, era dependentă de heroină şi avea în permanenţă nevoie de bani pentru droguri. Femeia, care între timp a şi murit în 2007, la 38 de ani, şi-a vândut fiica în 2002 pentru o partidă de amor de pe urma căreia a obţinut 250 de lire sterline.

Tyne povesteşte cum "până la momentul respectiv mă bucuram de viaţă. De atunci, lumea mea a căpătat noi conotaţii. Mama mi-a dat 10 lire sterline. Mă simţeam atât de bogată şi totuşi atât de murdară. Îmi aduc perfect aminte cum încă eram cu uniforma şcolară pe mine. Mama a încercat să-l agaţe pe bărbatul respectiv, dar omul a spus că ar fi mult mai interesat de mine şi ar fi dispus să plătească bani frumoşi".

Tânăra era bună prietenă cu o altă adolescentă ucisă la doar 14 ani

Încet, dar sigur, Tyne a renunţat la şcoală şi a ajuns şi ea dependentă de droguri care îşi procura banii prin prostituţie.

O lungă perioadă de timp a frecventat aceleaşi cercuri cu Charelene Downes, adolescenta care a dispărut în noiembrie 2003, pe când avea doar 14 ani.

Bucăţi din trupul ei neînsufleţit au fost descoperite pe rând, iar concluzia a fost că adolescenta a murit în chinuri groaznice.

Însă nici până acum nu a fost găsit vinovatul sau nu au fost găsiţi vinovaţii. În 2007, doi muncitori au fost cercetaţi în acest caz, dar nu au fost condamnaţi.

Iar Tyne, care a continuat să frecventeze cercurile respective, spune că "întotdeauna m-am gândit că poate am avut şi eu de a face cu criminalul respectiv sau m-am gândit că puteam să fiu eu în locul ei. Mă dărâmă ideea că merg pe stradă, văd cum diferiţi bărbaţi agaţă fete tinere şi mă gândesc că poate unul dintre ei este criminalul, ultimul om pe care Charelene l-a văzut înainte să moară".

Tyne Yates este nepoata cuplului Ivan şi Sylvia Taylor, ambii foşti primari ai oraşului Blackpool. Cei doi au adoptat-o pe Lisa, mama lui Tyne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Dezvăluiri tulburătoare ale unei femei vândute la 12 ani de propria mamă