Antena Meniu Search
x

DIETA trebuie ţinută în funcţie de ZODIE! Iată de ce trebuie să vă feriţi

Astrologii atrag atenţia! Zodia influenţează multe dintre greşelile alimentare pe care le facem

Astrologii atrag atenţia! Zodia influenţează multe dintre greşelile alimentare pe care le facem

Nativii fiecărei zodii au tendința de a asocia periculos unele alimente, de a consuma alte alimente care nu le fac bine la stomac, iar acest lucru se vede apoi pe cântar, dar și în starea de sănătate, potrivit YahooNews.ro.

Vărsător

Și Vărsătorii tind să aibă probleme cu greutatea deoarece mănâncă mult și în combinații periculoase, așa că trebuie să se preocupe mai mult timp de sport și să își conceapă un tabel de alimente bune pentru inimă.

Pești

Zodiile de apă au o mare tendință de îngrășare, iar Peștii nu fac excepție. Peștele proaspăt și legumele sunt cele mai bune opțiuni pentru dieta unui Pește, dar nu trebuie să uite nici fructele exotice.

Berbec

Încăpăţânat şi pasionat, nativul din zodia Berbec are tendinţa de a alege rapid o dietă, dar nu va fi la fel de pătimaş și când va trebui să o susţină pe termen lung.

De aceea, cel mai bun pariu pe care l-ar putea face e strâns legat de o dietă pe termen scurt. Evitați consumul de dulciuri, cafea, tutun și alcool, deoarece berbecii au, de obicei, probleme stomacale. Consumați, în schimb, multe proteine.

Cel mai bun sfat pentru a da jos kilogramele în plus este să vă luați la întrecere cu un prieten. Nu veți concepe să ieșiți pe locul al doilea.

Taur

Cei din zodia Taur sunt destul de sedentari, așa că trebuie să fie foarte atenți la ceea ce mănâncă și să renunțe la alimentele care se depun repede.

O dietă bazată pe crudităţi ar putea fi ideală pentru a slăbi și pentru a vă menține greutatea.: castraveţi, morcovi, conopidă, ridichi, spanac, mazăre, dovlecei sau sfleclă roşie.

Gemeni

Gemenii sunt foarte activi, iar arderile lor sunt destul de intense, așa că mulți nativi ai zodiei nu au auzit vreodată de kilograme în plus.

Totuși, Gemenii trebuie să stea departe de lucrurile care îi energizează prea tare. Înjumătățiți gustările pe care le luați în timp ce vă uitați la TV sau citiți o carte și faceți regulat sport.

Rac

Nativii din zodia Rac obișnuiesc să mănânce mult pe fond emoțional. Gurmanzi fără pereche, aceștia au o singură soluție pentru a-și menține greutatea: ore întregi de fitness și o atenție mare la numărul de calorii pe care îl consumă.

De asemenea, racii pot înlocui fitness-ul cu înot și ar trebui să consume multe lactate degresate, cerale, struguri și să bea ceai de ginseng.

Leu

Persoanele din zodia Leu sunt, fie înalte și slabe, fie scunde și cu kilograme în plus, dar nu sunt mari amatoare de diete.

Carnivori prin definiție, nativii zodiei trebuie să adauge în alimentație și fructe și legume proaspete, iar din când în când să facă o cură cu aceste alimente.

Cel mai bun pariu: mergeți la o sală de gimanstică și lăudați-vă apoi tuturor cu kilogramele pierdute, ca un Leu sau o leoaică adevărată.

Fecioară

Persoanele din zodia Fecioară au foarte multe repulsii la anumite alimente, așa că sunt destul de puține mâncăruri care le vor face plăcere să le consume.

Mofturoșii zodiacului, așa cum sunt numiți adesea, ar trebui să adopte vegetarianismul și să meargă la sală regulat.

Balanță

Nativii din zodia Balanță adoră să mănânce, iar tentațiile culinare sunt la tot pasul, mai ales că nu au prea multe repulsii alimentare.

Lucrul cel mai dificil pentru ei este să se decidă asupra ce ar vrea să mănânce, așa că, uneori, pot depăși caloriile pemise dintr-o zi.

Un plan de alimentație corect, dar și apropiații, vă pot motiva să vă țineți de dietă și să mergeți la sală.

Scorpion

Chiar dacă are tendințe de îngrășare precum Racii și Peștii, nativul din Scorpion reușește să se mențină suplu cu diete extreme și cu programe de detoxifiere. Consumați des sucuri naturale, iar ca sport, alegeți yoga.

Săgetător

Nativul din Săgetător iubește mâncărurile grase, iar acest lucru se vede pe șolduri și pe coapse. Lui i se recomandă drumețiile lungi și dietele cu multe legume.

Capricorn

Capricornii sunt foarte ambițioși și perfecționiști, iar dietele sunt provocări pentru ei.

Lactatele degresate, carnea slabă și legumele ar trebui să fie principalele alimente pe care le consumă un nativ din zodia Capricorn.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » DIETA trebuie ţinută în funcţie de ZODIE! Iată de ce trebuie să vă feriţi