Antena Meniu Search
x

Dinamo scapă de retrogradare. Liga I va avea 16 echipe în sezonul viitor

Dinamo București a scăpat de retrogradare, după ce Comitetul de Urgență al FRF a decis majorarea numărului echipelor din Liga I pentru sezonul viitor.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 06.08.2020, 12:57

Dinamo București va juca și în sezonul viitor în Liga I
Dinamo București a scăpat de retrogradare - Facebook FCDinamoOfficial
  • Ierarhia Ligii I a fost înghețată
  • Chindia Târgoviște va susține un meci de baraj cu CS Mioveni

După consultarea online a membrilor Comitetului Executiv, FRF a decis majorarea numărului echipelor din Liga I de la 14 la 16 începând cu sezonul 2020-2021, hotărâre prin care Dinamo, formaţie aflată pe penultimul loc al clasamentului pentru că nu şi-a putut disputa cinci meciuri ca urmare a cazurilor de COVID-19 din lot, scapă de retrogradare.

Preşedintele AFAN, Emilian Hulubei, a declarat pentru Agerpres că ierarhia Ligii I a fost îngheţată, iar formaţia Chindia Târgovişte, aflată pe ultima poziţie a clasamentului va disputa un meci de baraj cu CS Mioveni, ocupanta locului 3 în play-off-ul de promovare al Ligii a II-a.

Din cauza numărului mare de jucători infectaţi cu noul coronavirus şi a regulamentului de izolare impus de autorităţi în astfel de cazuri, echipa Dinamo nu a putut juca, ea ocupând poziţia a 7-a, penultima, cu 25 de puncte după ultima etapă a play-out-ului Ligii I disputată miercuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Dinamo scapă de retrogradare. Liga I va avea 16 echipe în sezonul viitor