Antena Meniu Search
x

Disperare după moartea unui asistent SMURD, în Satu Mare: "Merg la datorie, că poate fi în pericol mama ta, tatăl tău, copilul tău, sau soția ta!"

E disperare după moartea unui asistent SMURD, în Satu Mare, victimă într-un accident în care ambulanței nu i s-a acordat prioritate. "Merg la datorie, că poate fi în pericol mama ta, tatăl tău, copilul tău, sau soția ta!", e mesajul transmis de o colegă a salvatorului mort.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 07.09.2020, 14:08

Accident mortal
Accident Mortal în Satu Mare - Facebook
  • Victor avea 38 de ani și era tatăl unui băiețel de 4 ani.
  • Accidentul a fost provocat de un șofer de 19 ani.

Un asistent SMURD și un alt bărbat au murit într-un teribil accident de circulație care a avut loc luni de dimineață în Satu Mare. O ambulanță în misiune a fost lovită frontal de o camionetă în care erau 5 oameni, după care camioneta s-a apris, iar unul dintre pasageri a murit carbonizat. 

Victor, un asistent medical SMURD care se afla în ambulanță, a murit și el la locul impactului, în vreme ce șoferul salvării a fost resuscitat de colegii lui și dus la spital în stare gravă. Vinovat de accident e un șofer de 19 ani care a intrat în camioneta oprită pentru a acorda prioritate salvării care mergea la un caz. cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Șoferul ambulanței o luase pe contrasens pentru că șoferii de pe sensul lui de mers ignorau faptul că e în misiune și nu i-au acordat prioritate.

Diana, o colegă a lui Victor, a scris un mesaj teribil pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

"Vine solicitarea, un caz,asistentul si ambulantierul pornesc spre acel caz unde niciodata nu stii ce gasesti sau ce te asteapta....

Si cum pornesc? În tromba!!!!pentru ca fiecare minunat conteaza si face diferenta

Si cum merg ???? Cu sirena si girofar!!!!!!ca sa vadă și să audă toti ca ei merg la datorie ca poate fi in pericol mama ta ,tatăl tău,copilul,tau,sau sotia ta,

Si pe unde merg,????? Pe contrasens. !!!!!!!

Si de ce ???? Pentru ca nimeni nu se da la o parte sa faca loc ambulanței care merge la caz nu la plimbare.

Pentru ca altii circulă cu viteza enorma. Pentru ca altii sunt efectiv călăi din trafic care nu țin cont de nimic .....trist foarte trist....a mers sa salveze o viață și a plătit cu viața sa inconstienta altora.....

Trecem in fiecare zi pe lângă moarte si cand e sa fim noi cei salvați de multe ori e prea tarziu....INDIFERENTA UCIDE - ", a scris colega lui Victor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Disperare după moartea unui asistent SMURD, în Satu Mare: "Merg la datorie, că poate fi în pericol mama ta, tatăl tău, copilul tău, sau soția ta!"