Antena Meniu Search
x

Un doctor fals a încercat să-și omoare familia pentru a-și apăra secretul vechi de 7 ani

Un doctor fals a vrut să scape de întreaga familie pentru a scăpa basma curată cu minciuna sa, după ce mai bine de șapte ani s-a prefăcut că e medic.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.02.2020, 09:43

Doctori alergând în spital
Un doctor fals a încercat să-și omoare familia pentru a-și apăra secretul - Profimedia

Un doctor fals a vrut să scape de întreaga familie pentru a scăpa basma curată cu minciuna sa, după ce mai bine de șapte ani s-a prefăcut că e medic.

Satya Thakor a plănuit să-și omoare soacra cu câteva zile înainte să plece alături de soție într-o excursie non-existentă, în Los Angeles, pe care s-a prefăcut că a plănuit-o din banii săi. 

Bărbatul de 35 de ani din Leicester a încercat să își omoare familia pentru a nu fi dat de gol și pentru a-și putea păstra ascuns secretul tulburător. Frica de adevăr a început în momentul în care soția sa i-a propus să plece împreună într-o excursie în Los Angeles, dar el nu avea niciun ban pe a asigura o astfel de vacanță.

Falsul doctor a trăit cu minciuna mai bine de șapte ani, petrecându-și timpul nu la spital ci la o bibliotecă publică, citind cărți medicale.

Când presiunea a început să apese pe umerii săi, bărbatul a încercat să o ucidă pe soacra lui, Gita Laxman, în timp ce dormea. A apucat să o înjunghie de mai multe ori, încercând și să o asxifieze, punându-i o pernă pe față și o batistă în gură, dar a reușit să țipe după ajutor, moment în care a apărut soția sa. Înnegrit de furie, Satya a înjunghiat-o și pe ea, apoi pe cumnații săi care dormeau de asemenea.

Când a ajuns poliția, falsul doctor s-a încuiat într-o toaletă “țipând despre demoni”.

Ulterior, în fața judecătorului, a declarat că fapta sa se datorează unor halucinații cu demoni pe care i-a văzut în locul membrilor familiei sale și că a recurs la gestul macabru pentru a opri demonii, fără să realizeze cine sunt cu adevărat. 

Minciunile sale au început să curgă cu ani în urmă, după ce a picat examenul pentru Facultatea de Medicină, ba mai mult, chiar și în ziua nunții sale a înscenat un accident de mașină pentru a scăpa de plata vacanței în “luna de miere”.

“Încerca să cumpere timp. Nu plănuise să omoare toată familia, ci doar pe soacra sa pentru a nu mai fi nevoit să plătească nicio excursie, în urma evenimentului nefericit. A fost un proces lipsit de logică și totuși lui i s-a părut complet rezonabil.” a declarat judecătorul Paul Dugdale. 

Satya Thakor a primit o sentință de 28 de ani în spatele gratiilor, potrivit Mirror, precum și un ordine de restricție făcut de familie împotriva lui. 

Chiar dacă pedeapsa maximă ar fi fost de 30 de ani, judecătorul a decis să îi scadă doi ani, considerând că nu este o persoană violentă ori diabolică și că actele sale au apărut din cauza vinovăției și a unei minciuni din care nu a mai știut să scape.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un doctor fals a încercat să-și omoare familia pentru a-și apăra secretul vechi de 7 ani