Antena Meniu Search
x

Doi deținuți găsiți morți în aceeași celulă, la Penitenciarul Giurgiu

Doi deținuți au fost găsiți morți în aceeași celulă, la Penitenciarul Giurgiu. Nu există urme de violență pe corpurile celor doi.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 14.09.2020, 11:08

Deținuți
Deținuți morți în celulă, la Giurgiu - Facebook
  • Penitenciarul Giurgiu a emis un comunicat.
  • Cei doi deținuți primeau tratament medical.

Doi deținuți care împărțeau aceeași celulă la Penitenciarul Giurgiu au fost găsiți morți, luni de dimineață. Pe corpurile celor doi nu există urme de violență.

"Vă informam ca, astazi, 14.09.2020, in jurul orei 07:00, cu ocazia efectuarii apelului de dimineata, personalul Penitenciarului Giurgiu a constatat ca două persoane private de libertate, cazate in aceeaşi camera de detinere, nu prezinta semne vitale.

De îndata, a fost alertat personalul medical propriu, concomitent cu solicitarea, prin apel 112, a sprijinului unui echipaj de la Serviciul de Ambulanta Judetean. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, decesul celor două persoane a fost declarat la ora 07:25.

Precizăm că acestea se aflau in evidenta cabinetului medical at unitatii cu serie de afectiuni pentru care se administra tratament. In conformitate cu prevederile legale, evenimentul a fost notificat Parchetului de pe langa judecatoria Giurgiu, în prezent, organele judiciare desfaurand verificari Ia fata locului.

De asemenea s-a procedat Ia informarea familiei detinutilor, a judecatorului de supraveghere a privarii de libertate si a Politiei Municipiului Giurgiu.

Cauzele si imprejurarile producerii celor două decese vor fi, de asemenea, stabilite de organele abilitate, sprijinite de administratia locului de detinere.", e comunicatul conducerii Penitenciarului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Doi deținuți găsiți morți în aceeași celulă, la Penitenciarul Giurgiu