Antena Meniu Search
x

Doi frați din Teleorman, unul de 2 ani, separați de autorități de familia infectată cu coronavirus

Doi frați din Teleorman, unul de 2 ani, au fost separați de autorități de familia infectată cu coronavirus. Părinții lor și alți doi frați sunt internați în spital.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 29.03.2020, 07:37

Coronavirus în România
Doi frați din Teleorman, unul de 2 ani, separați de autorități de familia infectată cu coronavirus - hepta
  • Mama, tatăl și alți doi copii sunt internați, fiind infectați.
  • O asistentă maternală are grijă de micuți până la însănătoșirea părinților.

Doi frați din Teleorman, unul de 2 ani, au fost separați de autorități de familia infectată cu coronavirus. Părinții lor și alți doi frați sunt internați în spital.

O familie din Teleorman cu patru copii trăiește o adevărată dramă, după ce părinții și doi dintre copii au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Ceilalți doi copii, care nu au contactat virusul, au fost separați de familie.

"În această seară, de la ora 22,30, la unul dintre Centrele de Plasament din cadrul Direcției Generale de Asistența Socială și Protecție a Copilului Teleorman, au ajuns cei doi minori care au fost testați negativ coronavirus COVID-19, ai familiei internate la Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Matei Balș" din Capitală. 

Părinții acestora au rămas  internați în spital împreună cu alți doi copii, după ce  au fost testați și au fost depistați pozitiv, fiind infectați cu noul coronavirus COVID-19.

Pe acelaşi subiect

Minorii care au ajuns la DGASPC Teleorman sunt în vârstă de 2 și 12 ani . 

Aceștia,  în acest moment sunt cazați separat și au rămas în grija unei asistente. 

Celor 2 copii internați la centru în plasament li se oferă asistența medicală permanentă, sprijin psihologic de specialitate,  alimentație și toate condițiile necesare, până la însănătoșirea și externarea părinților.

Starea de sănătate a copiilor este bună, sunt echilibrați emoțional și nu există  motive de îngrijorare cu privire la adaptarea lor la condițiile oarecum dificile prin care sunt nevoiți să treacă din cauza despărțirii de părinți.", a informat prefectul de Teleorman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi frați din Teleorman, unul de 2 ani, separați de autorități de familia infectată cu coronavirus