Antena Meniu Search
x

Doi români din Anglia au batjocorit o femeie pentru a sărbători ziua de naştere a unuia dintre ei

Doi români din Anglia au batjocorit o femeie, în propria casă, pentru a sărbători ziua de naştere a unuia dintre ei. Pentru fapta lor, cei doi au fost condamnaţi la ani grei de închisoare.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 21.02.2019, 12:38

Doi români din Anglia au fost condamnaţi după ce au batjocorit o femeie
Doi români din Anglia au fost condamnaţi după ce au batjocorit o femeie - metro.co.uk

Doi români din Anglia au batjocorit o femeie, în propria casă, pentru a sărbători ziua de naştere a unuia dintre ei. Pentru fapta lor, cei doi au fost condamnaţi la ani grei de închisoare.

Claudiu Ivaşcu, în vârstă de 23 de ani, şi Nicolae Mihai, de 22 de ani, au fost condamnaţi la o pedeapsă totală de 20 de ani de închisoare.

Decizia a fost luată de Colchester Crown Court, după ce cazul românilor a fost judecat timp de aproape doi ani.

Fapta pentru care cei doi îşi vor petrece mult timp în spatele gratiilor s-a produs pe 14 aprilie 2017, în oraşul Colchester, chiar în ziua în care Ivaşcu a împlinit 22 de ani.

Pe acelaşi subiect

Cei doi români au băut împreună pentru a sărbători ziua de naştere a lui Ivaşcu, iar la un moment dat, cei doi s-au hotărât să batjocorească o femeie, chiar în casa ei, în timp ce copiii acesteia dormeau în camerele de la etaj.

Batjocorită în propria casă de cei doi români

Ivaşcu şi Mihai se pare că o cunoşteau pe femeie şi astfel au mers la ea acasă, în miezul nopţii, pentru a-i oferi bani contra unor relaţii intime.

Femeia i-a refuzat, motiv pentru care cei doi au atacat-o şi au batjocorit-o pe rând.

Potrivit jurnaliştilor metro.co.uk, la un moment dat, în timpul comiterii infracţiunii, unul dintre copiii victimei a coborât pe scări, la parterul locuinţei şi i-a văzut pe cei doi agresori români.

Unul dintre români a strigat către copil, iar acesta s-a întors în dormitorul de la etaj.

După ce au batjocorit-o pe femeie, cei doi români s-au întors acasă şi s-au culcat, fiind ulterior reţinuţi de poliţia alertată de victimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Doi români din Anglia au batjocorit o femeie pentru a sărbători ziua de naştere a unuia dintre ei