Antena Meniu Search
x

Doi şoferi români de TIR care veneau spre casă, arestaţi în Italia pentru 350 de euro

Doi şoferi români de TIR care veneau spre casă au fost arestaţi în Italia, pentru 350 de euro. Cei doi tineri au fost duşi de poliţişti direct la tribunal.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 07.10.2019, 19:40

Şoferi români arestaţi în Italia
Doi şoferi români de TIR care veneau spre casă, arestaţi în Italia pentru 350 de euro - Twitter

Doi şoferi români de TIR care veneau spre casă au fost arestaţi în Italia, pentru 350 de euro. Cei doi tineri au fost duşi de poliţişti direct la tribunal.

Doi tineri şoferi români de camion, 22 şi 27 de ani, care tranzitau Italia în drum spre România, încărcaţi, au fost arestaţi într-o parcare de pe autostradă, scrie luccaindiretta.it

Cei doi şoferi au mers împreună la un supermarket Porcari Esselunga, din apropierea parcării, şi au cumpărat alimente pentru drum, plătind mâncarea la casă. Numai că, pe lângă alimente, cei doi au fura tmai multe cutii de parfumuri, iar supraveghetorii au devenit bănuitori din cauza atitudinii celor doi.

Aşa că şoferii au fost verificaţi şi în hainele lor au fost găsite cutiile, valoarea totală a prejudiciului fiind de 350d e euro.

Marfa a fost returnată magazinului, iar poliţiştii i-au arestat pe oferi, care au fost duşi direct la Tribunal, pentru a fi judecaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Doi şoferi români de TIR care veneau spre casă, arestaţi în Italia pentru 350 de euro