Antena Meniu Search
x

Donald Trump i-a întâmpinat la aeroport pe cei trei americani care au fost prizonieri în Coreea de Nord (video)

Donald Trump i-a întâmpinat la aeroport pe cei trei americani care au fost prizonieri în Coreea de Nord.

Donald Trump i-a întâmpinat la aeroport pe cei trei americani care au fost prizonieri în Coreea de Nord
Donald Trump i-a întâmpinat la aeroport pe cei trei americani care au fost prizonieri în Coreea de Nord

Donald Trump i-a întâmpinat la aeroport pe cei trei americani care au fost prizonieri în Coreea de Nord. Preşedintele american Donald Trump şi vicpreşedintele Mike Pence i-au întâmpinat pe cei trei foşti prizonieri americani care au sosit la baza aeriană Andrews, lângă Wasington, la mai puţin de 24 de ore după ce au fost eliberaţi de Coreea de Nord, transmite CBS.

Cei trei bărbaţi au ajuns cu un avion separat faţă de Secretarul de Stat Mike Pompeo.

Avionul s-a oprit chiar în faţa unui drapel imens al Statelor Unite pentru ca apoi Donald Trump, alături de soţia sa Melania, să urce la bordul aeronavei pentru o scurtă discuţie cu cei trei, înainte ca toţi să iasă împreună din avion.

Ei au fost întâmpinaţi la capătul scărilor de Pompeo, care a fost îmbrăţişat de unul dintre foştii prizonieri.

Trump a făcut declaraţii scurte în care a precizat: „Realizarea de care voi fi cel mai mândru – acest moment face parte din ea – va fi când vom dezarma nuclear” Coreea de Nord.

El a afirmat că „a apreciat foarte mult” că liderul nord-coreean Kim Jong-un i-a eliberat pe cei trei înainte de summitul dintre Coreea de Nord şi SUA.

„Aceasta este o noapte specială pentru trei persoane minunate”, a declarat Trump, felicitându-i apoi pe cei trei „că se află în această ţară”.

De asemenea, Trump i-a adus un omagiu lui Otto Warmbier, studentul american care a murit la scurt timp după ce a fost eliberat de Coreea de Nord.

Deşi cei trei bărbăţi păreau că se află într-o condiţie fizică bună, ei au fost transportaţi la spitalul Walter Reed din Washington al armatei americane pentru verificări complete.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Donald Trump i-a întâmpinat la aeroport pe cei trei americani care au fost prizonieri în Coreea de Nord (video)