Antena Meniu Search
x

Trump l-a făcut cu "două fețe" pe Justin Trudeau, după ce a fost bârfit la summit-ul NATO

Donald Trump și-a anulat prezența la ultima conferință de presă summit-ului NATO de la Londra, catalogându-l pe premierul canadian ca fiind cu "două fețe". Justin Trudeau a fost filmat, la Palatul Buckingham, în timp ce pare să-l bârfească pe președintele american în prezența lui Emmanuel Macron și a lui Boris Johnson.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 04.12.2019, 17:56

Trump l-a făcut cu "două fețe" pe Justin Trudeau
Premierul canadian Justin Trudeau și președintele american Donald Trump, la summit-ul NATO de la Londra, 3 decembrie 2019 - Bestimage / The White House via BestImage via Hepta

Donald Trump și-a anulat prezența la ultima conferință de presă a summit-ului NATO de la Londra, totodată catalogându-l pe premierul canadian ca fiind cu "două fețe". Justin Trudeau a fost filmat, la Palatul Buckingham, în timp ce pare să-l bârfească pe președintele american în prezența lui Emmanuel Macron și a lui Boris Johnson.

"Face conferințe de 40 de minute din senin. Vedeai cum echipei sale îi cad fălcile", a fost filmat spunând Trudeau, după ce Trump a întârziat la recepția de la Palatul Buckingham. Deși premierul canadian nu a precizat niciun nume, Donald Trump a părut ofensat.

"E cu două fețe. Și, sincer, Trudeau e un tip de treabă, îl consider foarte drăguț dar, știți, adevărul este că i-am spus că nu dă 2% din PIB pentru NATO și nu e foarte fericit din cauza asta", le-a spus Trump jurnaliștilor, chiar în timpul unei declarații de presă susținute alături de cancelarul german Angela Merkel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"După ce întâlnirile de astăzi se termină, mă voi întoarce înapoi la Washington. Nu vom mai face o conferință de presă la încheierea summit-ului NATO pentru că am făcut atât de multe în ultimele două zile. Să ajungeți cu bine", a scris președintele american pe Twitter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Trump l-a făcut cu "două fețe" pe Justin Trudeau, după ce a fost bârfit la summit-ul NATO