Antena Meniu Search
x

Alegeri SUA 2020: Donald Trump, sigur de victoria la prezidențiale: "Rezultatele sunt fenomenale". VIDEO

Donald Trump, președintele în exercițiu al Statelor Unite ale Americii, a făcut o declarație de presă de la Casa Albă, în legătură cu alegerile prezidențiale.

de Redactia Observator

la 04.11.2020, 09:52

Donald Trump, încântat de evoluția alegerilor din Statele Unite ale Americii
Donald Trump se așteaptă să rămână președintele Statelor Unite ale Americii - Hepta
  • Donald Trump se așteaptă să obțină o victorie clară la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii.
  • Trump este sigur și de victoria în alte state precum Georgia, Carolina de Nord, Arizona sau Pennsylvania.

Donald Trump este sigur de victoria sa în lupta pentru obținerea celui de-al doilea mandat, precizând că "rezultatele sunt fenomenale. Ne pregătim să celebrăm votul și succesul. Am câștigat state pe care nu ne așteptam să le câștigăm, precum Florida, Ohio, Texas".

Trump este sigur și de victoria în alte state precum Georgia, Carolina de Nord, Arizona sau Pennsylvania.

Liderul de la Casa Albă a transmis un mesaj cât se poate de clar, "nu ne mai pot prinde din urmă", însă a ținut să meargă din nou și pe ideea că oamenii lui Joe Biden intenționează să fraudeze alegerile, mesaj pe care l-a postat și pe Twitter, dar care i-a fost șters.

Trump i-a felicitat pe americani pentru că au votat în număr atât de mare și a precizat că "ceilalți știau că nu pot câștiga și vor să meargă la Curte. Am prevăzut asta".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Alegeri SUA 2020: Donald Trump, sigur de victoria la prezidențiale: "Rezultatele sunt fenomenale". VIDEO