Antena Meniu Search
x

Donald Trump crede că Ivanka e „bună” și ar curta-o dacă nu îi era fiică

Ivanka Trump este una dintre cele mai importante persoane de la Casa Albă și a fost și unul dintre directorii importanți în afacerile tatălui ei, Donald Trump.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 06.10.2020, 13:57

Donald Trump privește admirativ către fiica sa, Ivanka
Donald Trump și fiica sa, Ivanka - Hepta
  • Cunoscută drept „Prima Fiică”, Ivanka este fata cea mare a lui Donald Trump
  • Căsătorită și mamă a trei copii, Ivanka a jucat un rol important în administrația tatălui ei

Ivanka Trump este o femeie de afaceri de succes care a fost în centrul politicilor de la Casa Albă în ultimii patru ani. Cunoscută drept „Prima Fiică”, Ivanka este fata cea mare a lui Donald și rare au fost momentele în care nu a fost în atenția publicului. 

Încă din tinerețe, Ivanka a lucrat ca model și a apărut pe coperțile mai multor reviste de profil. Dar acum este determinată să îi calce pe urme tatălui ei în lumea afacerilor și a absolvit Universitatea din Pennsylvania în 2004, înainte să ajungă la vârful imperiului Trump.

Ivanka este unul dintre personajele-cheie din spatele expansiunii lanțului hotelier al familiei, a deținut propria linie vestimentară, iar când tatăl ei a ajuns la Washington l-a urmat și și-a lăsat frații mai mici să se ocupe de afaceri.

Căsătorită și mamă a trei copii, Ivanka a jucat un rol important în administrația tatălui ei și a ieșit din ce în ce mai des la rampă pe scena politică.

Anul trecut a fost în centrul criticilor după ce s-a deplasat la summitul G20 al femeilor, unde a participat alături de greii politicii, precum cancelarul german Angela Merkel sau șefa FMI Christine Lagarde.

Donald Trump, comentarii deplasate cu privire la fiica sa

Iar dacă rolul ei politic în administrația tatălui ei a crescut în ultimii patru ani, la fel și colecția de comentarii pe care Trump le-a făcut la adresa fiicei sale, scrie The Mirror.

În 2003, când Ivanka avea doar 22 de ani, Trump a apărut la Howard Stern Show, unde a spus despre ea că este „una dintre marile frumuseți ale lumii”.

Nimic greșit. Dar apoi a continuat spunând că „fiica mea, Ivanka, este înaltă și are un corp trăsnet”.

În anul următor, într-un interviu pentru revista New York, Trump a mers și mai departe. „Ivanka este grozavă, foarte frumoasă. Fiecare bărbat din țară vrea să iasă cu fiica mea. Dar are un iubit”. Ca apoi, tot la emisiunea lui Howard Stern, să fie de acord că fiica lui este „o bucățică bună”.

Doi ani mai târziu, când promova noul sezon din „Ucenicul”, Donald și Ivanka au apărut în showul The View și lucrurile au fost și mai ciudate. Întrebat cum s-ar fi simțit dacă Ivanka ar fi pozat pentru Playboy în anii tinereții, Trump a spus: „Ar fi fost foarte dezamăgitor, dar nu chiar - depinde și ce e în interiorul revistei”.

„Nu cred că Ivanka ar face asta, deși e o apariție foarte plăcută. Am mai spus asta, dacă Ivanka nu era fiica mea, probabil aș fi scos-o la o întâlnire”.

Într-un interviu pentru CBS News, Ivanka a recunoscut că informațiile apărute în New York Times despre tatăl ei care întreba oamenii dacă o consideră „bună” au fost „destul de deranjante”.

Ea a spus însă că articolul a fost discreditat de atunci și că tatăl ei are „respect total pentru femei”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Donald Trump crede că Ivanka e „bună” și ar curta-o dacă nu îi era fiică