Antena Meniu Search
x

Două tinere din Botoșani, date dispărute după ce au plecat spre Italia. Georgiana și Victoria erau însoțite de un bărbat

Două tinere din Botoșani au dispărut de două zile după ce au plecat împreună cu un bărbat din Hunedoara spre Sardinia, Italia, însă nu au mai ajuns la destinație și nici nu au mai dat vreun semn familiilor lor.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 26.09.2020, 10:53

Georgiana și Victoria erau însoțite de un bărbat din Hunedoara
Georgiana și Victoria erau însoțite de un bărbat din Hunedoara - Politia Romana
  • Tănase Georgiana Loredana și Pamblica Victoria Alexandra au plecat spre Italia împreună cu un bărbat din Hunedoara, însă nu au mai ajuns la destinație.
  • Familiile celor două nu mai știu nimic de ele din 24 septembrie.

Tănase Georgiana Loredana, în vârstă de 23 de ani, și Pamblica Victoria Alexandra, de 31 de ani, au plecat din orașul Ștefănești pe 24 septembrie pentru a merge în Italia.

Tinerele au plecat împreună cu un bărbat de 33 de ani din Hunedoara, pe nume Stan Iliuta Constantin, însă niciun dintre ei nu a mai ajuns la destinație și nici familiile lor nu au putut lua legătura cu ei.

Nu se cunosc date cu privire la vestimentația acestora sau alte aspecte care să duca la identificarea tinerelor.

Rugăm cetățenii care au informații cu privire la cele două persoane să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Două tinere din Botoșani, date dispărute după ce au plecat spre Italia. Georgiana și Victoria erau însoțite de un bărbat