Antena Meniu Search
x

Draga Olteanu Matei a murit. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Sf. Spiridon: "Colegii au stat alături de ea până în ultimul minut"

Actrița Draga Olteanu Matei, în vârstă de 87 de ani, a încetat din viață în noaptea de marți spre miercuri, la câteva zile după ce a ajuns în stare gravă la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.11.2020, 08:09

Draga Olteanu Matei a murit
Draga Olteanu Matei a murit. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Sf. Spiridon: Colegii au stat alături de ea până în ultimul minut - Facebook / Cinemagia
  • Draga Olteanu Matei a murit noaptea trecută.
  • Actrița s-a stins după câteva zile în care medicii au făcut totul pentru a o salva. 

Draga Olteanu Matei a murit la ora 2.11.

Actrița de 87 de ani a ajuns, vineri seara, la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, transferată de la Spitalul Județean Piatra Neamț, din cauza unei hemoragii digestive superioare.

Draga Olteanu Matei s-a stins după câteva zile în care medicii au făcut totul pentru a o salva. 

"Din păcate, în ciuda eforturilor echipei medicale, a colegilor de la Spitalul Sfântul Spiridon, de la secţia ATI, care au stat alături de ea până în ultimul minut, evoluţia ei a fost una nefavorabilă şi s-a declarat decesul în cursul acestei nopţi.

Patologia era multiplă, iar starea critică susţinută din punct de vedere hemodinamic şi ventilator... din păcate vârsta şi tot ceea ce am mai spus zilele trecute nu au fost în favoarea vieţii şi s-a pierdut această luptă cu viaţa, din păcate. Am anunţat aparţinătorii şi, din păcate, asta este situaţia. Ne pare rău ca după fiecare pacient pe care îl avem", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Spiridon din Iași, Diana Cimpoeşu, la Antena3.

Draga Olteanu Matei a jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru și 100 roluri în televiziune.

După pensionarea sa din Teatrul Național (2007) s-a retras la Piatra Neamț unde a înființat compania teatrală Teatrul Vostru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Draga Olteanu Matei a murit. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Sf. Spiridon: "Colegii au stat alături de ea până în ultimul minut"