Antena Meniu Search
x

Video Draga Olteanu Matei, în ultimul ei interviu: ''Mă vezi aşa dărâmată, cum sunt acum, dar pe dinăuntru mă simt puternică''

Actriţa generaţiei de aur Draga Olteanu Matei a murit în noaptea de marți spre miercuri, la Spitalul Sfântul Spiridon, din Iași. Artista în vârstă de 87 de ani a vorbit pentru ultima dată publicului în urmă cu aproximativ o lună, în cadrul unei emisiuni difuzate de TVR.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 18.11.2020, 08:35

Ultimul interviu al actriţei a avut loc în urmă cu o lună
Draga Olteanu Matei a murit la vârsta de 87 de ani - TVR via YouTube
  • Draga Olteanu Matei a avut ultimul interviu în urmă cu aproximativ o lună
  • Marea actriţă a vorbit despre viaţă şi dragostea pentru public
  • Cele mai importante ştiri ale zilei sunt la Observator 19

În urmă cu o lună, Draga Olteanu Matei a vobit în cadrul unui interviu despre viaţă, actorie şi iubire. Marea actriţă spunea atunci că deşi bătrâneţea îşi face simţită prezenţa, starea ei de spirit este una foarte bună.

''Mă vezi aşa dărâmată, cum sunt acum, dar pe dinăuntru mă simt puternică. Pe afara nu pot să...dacă nu poţi să te mişti cum trebuie, nu ai energie, nu ai putere, nu ai cum'', declara Draga Olteanu. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Starea sa de sănătate se şubrezise în urma morţii soţului ei din 2014, medicul Ion Matei. Cei doi fuseseră căsătoriţi timp de 45 de ani. Actriţa spunea că aşteaptă să îşi reîntâlnească marea iubire.

''Mai vorbesc la telefon cu prietenii. Mai scriu pe ici, pe colo. Adică stau de vorbă cu mine însămi. În toate felurile, adică tot ce îmi trece prin minte, discut cu mine şi cu soţul meu. Mă uit la el în poză şi vorbim. El pentru mine nu a murit. El a rămas în sufletul meu. Chiar aşa ne propuneam la un moment dat să murim împreună'', declara artista. 

Draga Olteanu s-a mutat din Bucureşti şi locuia de 12 ani la Piatra-Neamț.

''A fost visul vieții mele să mă mut la Piatra-Neamț. Locurile astea m-au atras extraordinar de tare'', afirma aceasta.

Actriţa spunea că nu are timp să se plictisească, iar lucrurile simple o fac fericită. 

''Sunt atât de multe cărţi încă necitite. Fac parte din generaţia căreia îi place să citească. Şi atunci nu mă plictisesc deloc. Am atâtea faţă de care îmi era şi ruşine, că trecuseră anii şi eu nu le citisem'', declara artista.

Marea actriţă iubea foarte mult viaţa şi publicul.

''Mi-a plăcut să trăiesc. Asta este adevărat!'', a spus Draga Olteanu. 

Draga Olteanu Matei a murit la vârsta de 87 de ani, la Spitalul Sfântul Spiridon, din Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Draga Olteanu Matei, în ultimul ei interviu: ''Mă vezi aşa dărâmată, cum sunt acum, dar pe dinăuntru mă simt puternică''