Antena Meniu Search
x

Nu s-a găsit nicio rudă dispusă să aibă grijă de fetiţa bătută de mamă şi aruncată în grădină (Video)

Drama copilei de 7 ani din Galaţi salvată de un vecin milos, după ce a fost bătută şi aruncată în grădină de mama ei, aflată în stare de ebrietate, este departe de a se fi încheiat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.01.2020, 18:30

O fetiţa plânge, cu mâinile la ochi
Drama fetiţei bătute de mama, la Galaţi, continuă - Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

Drama copilei de 7 ani din Galaţi salvată de un vecin milos, după ce a fost bătută şi aruncată în grădină de mama ei, aflată în stare de ebrietate, este departe de a se fi încheiat.

Protecţia Copilului informează că nu s-a găsit nicio rudă care să o ia în grijă pe fetiţă, iar copila a fost plasată în grija unui asistent maternal. De asemenea, au fost demarate formalităţile pentru decăderea mamei din drepturile părinteşti.

Drama fetiţei din Gohor bătute de mamă

O fetiţă de 7 ani din Gohor, judeţul Galaţi, a fost salvată de un vecin de furia mamei sale, care o bătuse. Ţipetele fetei au fost auzite de un tânăr, şi el tată, care s-a dus în curtea femeii şi a găsit-o pe fetiţă îmbrăcată sumar, ascunsă în grădină, în miez de noapte. Vecinul a luat-o acasă, i-a dat de mâncare, a spălat-o şi a anunţat autorităţile, care au luat-o pe copilă şi au demarat o anchetă socială.

Miercuri, reprezentanţii DGASPC Galaţi au anunţat că nu au găsit nicio o rudă care să corespundă condiţiilor cerute de lege şi au început formalităţile pentru decăderea mamei din drepturile pătinteşti.

"Copilul este la un asistent maternal profesionist. Noi am evaluat situaţia şi nu am găsit în interiorul familiei o persoană care să îndeplinească rapid condiţiile impuse de lege. Din fericire, copilul este bine. În paralel cu dosarul de rele tratamente aplicate minorului, noi o să instrumentăm dosarul pentru decăderea din drepturile părinteşti", informează DGASPC Galaţi.

Poliţiştii au declanşat şi ei o anchetă pentru rele tratamente aplicate minorului.

Benone, salvatorul fetiţei din Galaţi: "Se auzea copila, ţipa în grădină, lasa-mă, nu mai da" (Video)

Benone, tânărul care a salvat-o pe fetiţă din mâinile mamei agresive, a povestit cum s-a întâmplat totul. El a anunţat autorităţile imediat ce a auzit ţipetele fetiţei, sunând un consilier local şi sfătuindu-se cu acesta ce să facă.

"Se auzea copila, ţipa în grădină, lasa-mă, nu mai da. L-am sunat pe domnul consilier şi i-am zis, cred că o bate rău pe copila asta, mă duc acolo. De acolo, aţi văzut filmarea şi ce s-a întâmplat. Mama era beată ţeapănă. De-abia stătea pe picioare şi îşi bătea copilul de 6-7 ani. Dacă nu se vede pe telefon, săraca stă după un colţ de gard, stă ascunsă acolo şi nu zice nimic", a declarat Benone.

Dramă cumplită pentru o fetiţă din Galaţi, bătută şi aruncată în grădină de propria mama

O dramă fără margini a fost filmată de un bărbat într-o comună din Galaţi. Auzind din casă strigătele sfâşietoare ale unei fetiţe de aproximativ 6 ani şi fiind chiar el tată, omul nu a mai rezistat şi s-a dus la poarta vecinilor.

Odată ajuns la poartă, bărbatul pur şi simplu a înlemnit. Copila fusese bătută şi aruncată dezbrăcată din casă, ascunzându-se prin grădină de frica mamei. Omul încearcă să vorbească cu părinţii fetei, însă nu are nicio şansă, pentru că tatăl fetiţei este beat, la fel şi mama.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Nu s-a găsit nicio rudă dispusă să aibă grijă de fetiţa bătută de mamă şi aruncată în grădină (Video)