Antena Meniu Search
x

Drama româncei traficate în Italia și eliberată după doi ani, grație intervenției unei organizații locale

O româncă de 27 de ani a fost eliberată de polițiștii italieni din ghearele traficanților de persoane, în urme intervenției unei organizații specializate în salvarea celor care cad victime traficanților de persoane.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 09.09.2020, 16:50

Irina ajunsese în Italia la 25 de ani
Irina a trăit doi ani de chin în Italia - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Românca traficată în Italia are 25 de ani.
  • Românca a fost vândută de mai multe ori.

Irina a ajuns în Italia în urmă cu doi ani, alături de iubitul ei de atunci, care îi promisese un loc de muncă extrem de bine plătit.

Conform Info Migrants, ea și iubitul ei de atunci au mers în sudul Italiei, unde au lucrat la cules de fructe și legume în Sicilia, Calabria, Puglia și Latina.

A fost bătută și agresată sexual atât de patronul italian, cât și de alți români alături de care lucra. Totul cu largul concurs al iubitului ei care, fără ca ea să știe, obținea astfel diferite favoruri.

Irina a ajuns să se îndrăgostească de un alt român care i-a promis o viață nouă în Bergamo.

De fapt, tânăra nu și-a dat seama că ea urma să fie vândută și a început astfel să lucreze câte 16 ore pe zi, la cules de salată, pentru a câștiga banii prin care era obligată să achite cheltuielile celor care au dus-o în Italia.

Irina a mai fost vândută o dată și a ajuns să lucreze ca damă de companie. A făcut acest lucru până a cunoscut un reprezentant al organizației non-profit care a ajutat-o să scape de calvar.

În baza datelor adunate de reprezentanții organizației respective, polițiștii italieni au reușit să o salveze pe româncă, dar și pe Kali, un indian de 23 de ani, un tânăr cu o familie numeroasă pe care trebuia să o întrețină și care a ajuns în Italia în baza unor documente false.

Kali a ajuns să fie exploatat și el de cei care i-au cerut 8.000 de euro pentru a achita cheltuielile cu transferul său în India.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Drama româncei traficate în Italia și eliberată după doi ani, grație intervenției unei organizații locale