Antena Meniu Search
x

Drama unei studente din Timișoara, salvată din ghearele morții de cea mai bună prietenă

Judecătorii din Timișoara au pronunțat sentința finală într-un dosar de tentativă de omor în care victime au fost două studente, iar agresorul este fostul iubit al uneia dintre ele.

Drama unei studente din Timișoara, salvată din ghearele morții de cea mai bună prietenă
Drama unei studente din Timișoara, salvată din ghearele morții de cea mai bună prietenă - Arhivă

Judecătorii din Timișoara au pronunțat sentința finală într-un dosar de tentativă de omor în care victime au fost două studente, iar agresorul este fostul iubit al uneia dintre ele.

Studentă la Facultatea de Medicină, una dintre studente a fost la un pas de a fi ucisă de fostul iubit, însă a fost salvată de mai multe ori din ghearele morții de cea mai bună prietenă.

Pentru a-și salva prietena, fata chiar l-a lovit pe agresor în cap cu un topor și a aruncat cuțitele pe geam pentru ca tânărul se nu le poată folosi.

Curtea de Apel Timișoara a decis ca agresorul să fie condamnat la cinci ani de închisoare cu executare și să le plătească celor două fete suma de 20.000 de euro drept daune morale.

Pe acelaşi subiect

Decizia judecătorilor din Timișoara este definitivă.

Salvată de la moarte de cea mai bună prietenă

Totul s-a întâmplat în luna noiembrie a anului 2017, atunci când studenta la Medicină a decis să se despartă de tânărul cu care avea o relație de câteva luni.

Fata s-a mutat din locuința în care stătea cu iubitul său și s-a mutat în căminul facultății.

Fostul iubit a continuat să o hărțuiască pe fată și să o amenințe că se va sinucide. Mai mult, el chiar s-a tăiat pe brațe și a dat foc unor haine în fața căminului.

Studenta i-a cerut băiatului să o lase în pace, amenințându-l pe acesta că va suna la Poliție. În acel moment, fostul iubit i-a spus fetei că îl va ucide pe următorul bărbat cu care ea va avea o relație.

Studenta și-a sunat cea mai bună prietenă și a rugat-o să o însoțească la Poliție pentru a depune plângere împotriva tânărului.

Acesta din urmă a început să plângă și să implore să fie iertat, moment în care studenta și prietena ei au decis să îl conducă acasă, acolo de unde fata urma să își ia lucrurile rămase.

Cele două fete au urcat în apartament, însă în momentul în care au ajuns în interior, agresorul a încuiat ușa și a aruncat cheia sub mobila din bucătărie.

Strangulată cu o eșarfă de fostul iubit

'Inculpatul a scos nişte lame de bărbierit din dulapul aflat sub chiuveta din bucătărie, lame pe care le-a aşezat pe pultul chiuvetei, spunându-i victimei că 'acum o să vezi ce o să-ţi fac!'. Speriată, persoana vătămată, dându-şi seama că inculpatul vrea să-i facă rău, a fugit în baia apartamentului şi a apelat de pe telefonul mobil Serviciul 112, relatând operatorului adresa la care se află, precum şi faptul că inculpatul vrea să-i facă rău, sechestrând-o pe ea şi pe prietena ei, în apartament”, se arată în rechizitoriu.

Tânărul a luat un topor și lovea cu umărul în ușă pentru a deschide, iar studenta, temându-se că fostul iubit o va lovi pe prietena ei cu toporul, a deschis ușa.

Tânărul s-a năpustit asupra ei și a strangulat-o cu eșarfa pe care o purta la gât, moment în care prietena fetei a pus mâna pe topor și a început să îl lovească pe agresor.

Cele două au reușit să scape după ce tânărul a mai încercat să își arunce fosta iubită pe balcon, dar și să o strângă de gât cu un cablu electric.

Fetele au găsit cheia sub mobila din bucătărie, au deschis ușa și s-au dus direct la sediul IPJ Timișoara, care se afla la mică distanță de apartamentul agresorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Drama unei studente din Timișoara, salvată din ghearele morții de cea mai bună prietenă