Antena Meniu Search
x

Dubla crimă la Buftea: un bărbat şi-a ucis soţia şi soacra. Criminalul a fost împuşcat în piept de poliţişti

Dublă crimă la Buftea, unde un bărbat şi-a ucis soţia şi soacra. Criminalul a fost împuşcat mortal de poliţişti. Victimele sale au fost găsite în apartamentul în care locuiau.

Un bărbat şi-a ucis soţia şi fiica
Dubla crimă la Buftea: un bărbat şi-a ucis soţia şi fiica. Criminalul a fost împuşcat în piept de poliţişti - Captură video

Dublă crimă la Buftea, unde un bărbat şi-a ucis soţia şi soacra. Criminalul a fost împuşcat mortal de poliţişti. Victimele sale au fost găsite în apartamentul în care locuiau.

Actualizare: Victimele dublei crime de la Buftea sunt soția și scoacra asasinului. Bărbatul a murit şi el, după ce a fost împuşcat de poliţişti. Primele informații indicau că un individ și-a ucis soția și fiica, dar, ulterior, anchetatorii au venit cu precizări.

Dubla crimă a fost comisă la Buftea. Agresorul, un individ de origine irakiană, şi-a înjunghiat mortal soţia şi soacra, apoi a atacat medicii de pe salvare şi poliţiştii chemaţi la locul nenorocirii.

Apelul la 112 care anunța dublul asasinat  s-a înregistrat la ora 17:53. Vecinii au chemat salvarea şi poliţia, iar primii au ajuns cei de la SMURD. Bărbatul a ieşit cu cuţitul şi i-a alergat pe scările blocului pe salvatori. Au apărut şi poliţiştii şi la rândul lor au fost atacaţi.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii l-au împuşcat pe criminalul din Buftea

Unul dintre agenţi a tras asupra agresorului, pe care l-a împuşcat în piept. 

Ulterior, intraţi în apartamentul de unde ieşise agresorul cu cuţitul, poliţiştii şi medicii au descoperit cadavrele soţiei şi al mamei femeii, ambele înjunghiate mortal chiar de bărbat. Bărbatul este cetăţean irakian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Dubla crimă la Buftea: un bărbat şi-a ucis soţia şi soacra. Criminalul a fost împuşcat în piept de poliţişti