Antena Meniu Search
x

După ce s-a vindecat de coronavirus, înotătorul român Robert Glinţă a doborât recordul naţional la 200 metri spate

Robert Glinţă a stabilit un nou record naţional la proba de 200 metri spate, în cadrul concursului internaţional de înot în bazin de 25 de metri din Budapesta. Fostul record era stabilit tot de el, în 2016, la Campionatele Mondiale de la Windsor.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 09.11.2020, 20:54

- Profimedia Images / Imagini de arhivă
  • Vechiul record era stabili tot de el
  • Robert Glinţă a fost depistat cu coronavirus în octombrie

Înotătorul român a terminat cursa pe locul 5, cu timpul de 1:51.87, ceea ce reprezintă un nou record naţional. Vechiul record – 1:51:92 - a fost realizat tot de către Robert Glinţă, în 2016, la Campionatele Mondiale de la Windsor (Canada), informează Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Pe 18 octombrie, Robert Glinţă, calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de 100 m spate, a anunţat că a fost testat pozitiv la COVID-19, potrivit unei postări publicate duminică pe Instagram.

Robert Glinţă: ''Deşi să fii pozitiv poate fi un lucru bun în multe aspecte ale vieţii, să fii testat pozitiv pentru COVID-19 cu siguranţă nu este! Asta s-a întâmplat cu mine aici, la Budapesta, deoarece sunt proceduri stricte de testare pentru ISL''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » După ce s-a vindecat de coronavirus, înotătorul român Robert Glinţă a doborât recordul naţional la 200 metri spate