Antena Meniu Search
x

O tânără din Marea Britanie s-a dus la spital cu dureri menstruale, uluită să afle că naște în câteva minute

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, s-a grăbit la spital cu dureri groaznice, doar ca să descopere cu uimire că este în travaliu, în ciuda lipsei complete a simptomelor sarcinii.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.10.2020, 16:47

- Profimedia
  • Tânăra nu avea nici cea mai vagă idee că este însărcinată
  • Ea a ajuns la spital cu dureri de burtă li a născut imediat

O femeie care credea că suferă de dureri severe în perioada de menstruație a rămas uimită când medicii i-au spus că este în travaliu.

Holly Henton, în vârstă de 23 de ani, din Market Harborough, Leicestershire, avea cicluri menstruale regulate atunci când a început să aibă crampe mai puternice decât de obicei, în timp ce pleca de la muncă.

Holly Henton a ajuns de urgență la spital, unde a născut un băiat

Pe măsură ce durerea a crescut, la fel și îngrijorarea, iar mama ei a chemat o ambulanță. Medicii din spital i-au spus fetei că este de fapt gravidă în 41 de săptămâni și în câteva momente urmează să nască, scrie Daily Mail.

Holly Henton a fost dusă de urgență în sala de operații, unde medicii i-au adus pe lume copilul, un băiețel. Tânăra îl crește singură.

Tânăra era convinsă că nu e gravidă

Holly Henton: "Îmi venea menstruația normal, nu se întâmpla nimic neobișnuit. M-am îngrășat puțin, dar nimic încât să mă gândesc că aș putea fi însărcinată. Nu avusesem niciun simptom normal, nici pofte, boli sau greață"

Tânăra spune chiar că era atât de convinsă că nu e însărcinată, încât ieșea aproape în fiecare noapte cu prietenii la petreceri care țineau până dimineață. Dacă ar fi știut, spune ea, poate că ar fi fost mai atentă cu stilul de viață.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O tânără din Marea Britanie s-a dus la spital cu dureri menstruale, uluită să afle că naște în câteva minute