Antena Meniu Search
x

A murit Edith Gonzalez, una dintre cele mai apreciate actriţe de telenovele

Lumea artistică este în doliu, după ce, joi, a fost confirmat decesul celei care a fost Edith Gonzalez, una dintre cele mai apreciate actriţe de telenovele din lume.

de Redactia Observator

la 13.06.2019, 18:52

Edith era măritată şi avea un copil
Edith Gonzalez a murit la 54 de ani, de cancer - Hepta

Lumea artistică este în doliu, după ce, joi, a fost confirmat decesul celei care a fost Edith Gonzalez, una dintre cele mai apreciate actriţe de telenovele din lume.

Edith Gonzalez a murit la 54 de ani, la reşedinţa din Mexico City, Mexic, după ce, în ultimii ani, s-a confruntat cu o cruntă maladie.

Actriţa Edith Gonzalez a murit de cancer la 54 de ani

În 2016, actriţa a fost diagnosticată cu cancer ovarian. A fost supusă unei intervenţii chirurgicale în urma căreia i-au fost extirpate, printre altele, uterul şi ovarele.

Chiar şi aşa, Edith Gonzalez a fost măcinată în continuare de teribila maladie şi a slăbit enorm de mult în ultima parte a vieţii, ajungând practic piele şi os.

La 54 de ani, Edith s-a stins din viaţă în braţele soţului ei, Lorenzo Lazo Margain.

În urma actriţei a rămas o fată, concepută cu politicianul mexican Santiago Creel, dar şi numeroase roluri în filme şi producţii de televiziune care au plasat-o în panoplia celor mai importante actriţe de telenovele din lume.

Edith Gonzalez rămâne în amintirea fanilor în special pentru rolurile din "Cielo rojo", "Palabra de mujer", "Salome" sau "Corazon Salvaje".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » A murit Edith Gonzalez, una dintre cele mai apreciate actriţe de telenovele