Antena Meniu Search
x

Foto Elena Băsescu a rămas fără mașină după ce a parcat neregulamentar: "Am greşit, voi plăti amenda"

Elena Băsescu a fost amendată, iar mașina i-a fost ridicată, vineri dimineață, de autoritățile din Constanța, după ce a parcat neregulamentar. Fiica fostului președinte Traian Băsescu și-a lăsat bolidul pe spațiul hașurat de la intrarea într-o stație de autobuz și a plecat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.11.2020, 14:19

Elena Băsescu a rămas fără mașină după ce a parcat neregulamentar
Elena Băsescu a rămas fără mașină după ce a parcat neregulamentar - amator
  • Mașina Elenei Băsescu a fost ridicată după ce a parcat-o la intrarea într-o stație de autobuz din Constanța.
  • Fiica fostului președinte a spus că va plăti amenda și a dat vina pe lipsa locurilor de parcare

După incident, Elena Băsescu a postat un mesaj pe Facebook în care spune că va plăti amenda, dând însă vina pe lipsa locurilor de parcare din Constanța.

"Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc haşurat. În dimineaţa aceasta, compania municipală mi-a ridicat maşina parcată neregulamentar.

Înţeleg că am greşit, voi plăti amenda şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina.

Toți constănţenii ştiu cât de aglomerat este oraşul şi ce problemă mare este lipsa locurilor de parcare. Sper ca noua administraţie locală din Constanţa să îşi respecte angajamentele de a construi mai multe parcări în oraş. Asta nu înseamnă că îmi caut scuze, ci doar că problema parcărilor trebuie rezolvată. Pentru că am văzut că s-a spus că am parcat în staţia de autobuz, pun această poză pentru a se vedea exact unde am lăsat maşina (pe locul încercuit cu roz)", a scris fiica cea mică a lui Traian Băsescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Elena Băsescu a rămas fără mașină după ce a parcat neregulamentar: "Am greşit, voi plăti amenda"