Antena Meniu Search
x

Elena Băsescu, candidat PMP pentru Camera Deputaților: „Societatea românească nu sprijină suficient familiile monoparentale”

Elena Băsescu va fi cap de listă în Constanța, din partea PMP, la alegerile parlamentare din 2020, ea urmând să candideze pentru un loc de deputat.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 15.10.2020, 18:18

Elena Băsescu, alături de Eugen Tomac, la prezentarea candidaților din Constanța ai PMP
Elena Băsescu, declarații după ce a fost desemnat cap de listă din partea PMP în Constanța, pentru Camera Deputaților
  • Elena Băsescu deschide lista PMP pentru Camera Deputaţilor la Constanţa
  • Elena Băsescu a fost eurodeputat între 2009 și 2014

Elena Băsescu și-a motivat alegerea de a candidat pentru un post de deputat la Constanţa, pentru că s-a născut şi a crescut în acest oraş.

„De ce la Constanţa? Pentru că este a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Doresc să-mi aduc experienţa pe care am căpătat-o în Parlamentul European”. a declarat Elena Băsescu.

Elena Băsescu a fost eurodeputat între 2009 și 2014. Pe 1 septembrie 2013, Elena a născut o fetiță, Sofia Anais, iar pe 31 ianuarie 2015 un băiețel, Traian, ambii în căsătoria cu Bogdan Ionescu, de care a divorțat în 2016, după patru ani de căsnicie. Al treilea copil a venit în 2018, pe 4 iunie, o fetiță pe nume Anastasia.

„Prin rolul pe care l-am avut în ultimii ani, acela de mamă singură a trei copii, am căpătat o dimensiune diferită a societăţii. Am realizat că societatea românească nu sprijină suficient familiile monoparentale. De aceea voi veni cu o iniţiativă legislativă, cu proiecte legislative care să sprijine foarte mult familiile monoparentale, dar şi să îmbunătăţească natalitatea, o problemă cu care se confruntă România. Doresc să ofer Partidului Mişcarea Populară o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială”, a precizat Elena Băsescu, la o conferinţă de presă organizată de conducerea PMP.

Elena Băsescu a mai adăugat că nu intenţionează să se lanseze "în lupte” în Parlamentul României.

„Nu mă voi lansa în lupte în Parlamentul României, voi dori doar să construiesc şi să construiesc din experienţa mea proprie, acea de mamă singură a trei copii”, a mai spus fiica fostului preşedinte Traian Băsescu.

Elena Băsescu deschide lista PMP pentru Camera Deputaţilor la Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Alegeri parlamentare 2020 » Elena Băsescu, candidat PMP pentru Camera Deputaților: „Societatea românească nu sprijină suficient familiile monoparentale”