Antena Meniu Search
x

O bunică de 82 de ani din Caraş-Severin, dată în urmărire pentru trafic de droguri. Elena Mladin e căutată de 5 ani

O bunică de 82 de ani este cel mai în vârstă român dat în urmărire generală de Poliția Română. Elena Mladin este din Caraş-Severin și acum cinci ani a fost condamnată la doi ani de închisoare pentru trafic de droguri.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.10.2020, 16:51

O bunică de 82 de ani din Caraş-Severin, dată în urmărire pentru trafic de droguri. Elena Mladin e căutată de 5 ani
O bunică de 82 de ani din Caraş-Severin, dată în urmărire pentru trafic de droguri. Elena Mladin e căutată de 5 ani - Politia Romana
  • Elena Mladin e căutată de 5 ani pentru executarea unei pedepse de 2 ani de închisoare pentru trafic de droguri.
  • Potrivit unor surse, femeia ar fi introdus droguri în penitenciar pentru un nepot.

Surse citate de Mediafax spun că femeia a introdus droguri în penitenciar pentru un nepot.

Fotografia femeii apare pe site-ul Poliției Române, unde sunt peste 200 de pagini cu profile de persoane date în urmărire.  Multe dintre imaginile postate sunt neclare sau alb-negru. Cea mai în vârstă persoană este ea, Elena Mladin, condamnată pentru trafic de droguri.

Valeriu Şuhan, fost ofiţer de poliţie judiciară, a explicat că în ciuda calității fotografiilor de pe site-ul Poliției, ele le sunt de mare folos agenților.

„În mod normal, ele sunt foarte relevante, pentru că ele arată figura omului care este urmărit de poliţie. Sigur, în cazul condamnaţilor, există fotografii foarte recente, pentru că dacă ei au fost condamnaţi şi se sustrag urmăririi penale, cu siguranţă la poliţie li s-a făcut o fotografie. Şi atunci, fotografiile sunt foarte actuale. (...) Nu e vorba numai de nişte fotografii aici. E vorba şi de date operative, informaţii cu privire la persoana respectivă. Nu sunt numai fotografiile relevante. Iar în peroada asta, secolul XXI avem la dispoziţie ADN”, explică Valeriu Şuhan, fost ofiţer de poliţie judiciară.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O bunică de 82 de ani din Caraş-Severin, dată în urmărire pentru trafic de droguri. Elena Mladin e căutată de 5 ani