Antena Meniu Search
x

Un elev din Botoşani s-a stins din viaţă la doar 18 ani

Un elev din Botoşani s-a stins din viaţă după o luptă grea cu două afecţiuni foarte grave. Gabriel Vieriu era în clasa XII-a, la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga". Băiatul avea doar 18 ani şi o viaţă întreagă înainte, însă a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.04.2019, 14:49

Un elev din Botoşani s-a stins din viaţă după o luptă grea cu două afecţiuni foarte grave. Gabriel Vieriu era în clasa XII-a, la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga".

Băiatul avea doar 18 ani şi o viaţă întreagă înainte, însă a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală. Familia, rudele şi prieteni au depus un efort uriaş pentru a-l ajuta pe Gabriel să trăiască.

Gabriel s-a stins din viaţă la doar 18 ani

Gabriel Vieriu, un tânăr de 18 ani din Botoşani, elev în clasa XII-a la Liceul Pedagogic Nicolae Iorga, s-a stins din viaţă, în urma unei lupte incorecte cu o boală cruntă.

El fusese diagnosticat cu o tumoră cerebrală, iar familia, rudele şi prietenii au intervenit pentru a-l ajuta să trăiască. 

"El este Gabriel Vieriu,un simplu băiat de 18 ani,ambițios,cu vise și speranțe ca noi toți,dar evenimente nefericite ni se întâmplă tuturor și el nu este o excepție. A fost diagnosticat cu tumoră cerebrală şi hidrocefalie și are nevoie cât mai curând de 2 operații la Cluj sau în străinătate. Dacă ne unim,poate reușim să salvăm acest suflet de la o soartă crudă și nedreaptă" scria luna trecută un apropiat al băiatului.

Colegii de şcoală ai lui Gabriel s-au mobilizat şi ei

"Dorim să ne unim toate gândurile bune pentru a ajuta un suflet aflat în nevoie. Este vorba de colegul nostru, Gabriel Vieriu, din clasa a XII-a B, de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, diagnosticat cu tumoră cerebrală și accident vascular. Acesta are nevoie urgent de două operații, iar din puținul nostru, îl putem ajuta pe Gabi să treacă peste aceste momente dificile", au anunţat atunci şi reprezentanții liceului, citaţi de botosaninews.ro.

"Durerea pe care o simţim nu poate fi exprimată în cuvinte"

Din păcate, după o lungă suferinţă, Gabi încetat din viaţă. Prietenii băiatului au transmis condoleanţe şi au dorit să-şi reafirme sprijinul pentru familia elevului, grea încercată în aceste momente deosebit de triste.

"Din păcate, în această seară (n.r. marţi) Gabi a pierdut această luptă! Să ne rugam împreună pentru sufletul lui. Durerea pe care o simțim nu poate fi exprimată în cuvinte. Sincere condoleanţe familiei și suntem alături de ei cu tot sufletul!Drum bun,copil drag!!!”, scrie un prieten apropiat elevului din Botoşani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un elev din Botoşani s-a stins din viaţă la doar 18 ani