Antena Meniu Search
x

A fost prins elevul care a dat foc cataloagelor şi cancelariei, într-un liceu din Iaşi. Băiatul a vrut să scape de repetenţie

Poliţiştii ieşeni au identificat persoana care, în noaptea de 16 spre 17 mai, a forţat intrarea unui liceu din Belceşti a dat foc tuturor cataloagelor, dar şi calculatorului din cancelaria profesorilor.

de Redactia Observator

la 22.05.2019, 07:56

Făptaşul este un băiat de 15 ani, elev al Liceului Tehnologic "Victor Mihăilescu Craiu" din Belceşti
A fost prins elevul care a dat foc cancelariei şi cataloagelor, într-un liceu din Iaşi. Băiatul a vrut să scape de repetenţie - Facebook

Poliţiştii ieşeni au identificat persoana care, în noaptea de 16 spre 17 mai, a forţat intrarea unui liceu din Belceşti a dat foc tuturor cataloagelor, dar şi calculatorului din cancelaria profesorilor.

Făptaşul are 15 ani şi elev al Liceului Tehnologic "Victor Mihăilescu Craiu" din Belceşti. 

Adolescentul din Iaşi s-a transformat în spărgător şi incendiator pentru a scăpa de repetenţie.

Tânărul a forţat, noaptea, intrarea în liceul în care învăţă şi a dat foc tuturor cataloagelor, precum şi calculatorului din cancelaria profesorilor în speranţa că astfel, numărul absenţelor şi notele mici vor fi pierdute şi deci, va scăpa de repetarea anului.

Elevul a incendiat cataloagele ca să scape de repetenţie

După ce l-au identificat pe autorul spargerii, poliţiştii au mers la el acasă şi au ridicat mai multe obiecte de îmbrăcăminte folosite în noaptea incidentului.

"La data de 21 mai, poliţiştii Oraşului Hârlău şi Secţiei 9 Rurale Hârlău au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza comunei Belceşti. A fost identificat un tânăr, care este în prezent bănuit de distrugere. În urma cercetărilor efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, în noaptea de 16 spre 17 mai, acesta ar fi pătruns într-o unitate de învăţământ din comuna Belceşti şi ar fi distrus prin incendiere 10 cataloage. 

În urma percheziţiei au fost ridicate articole de îmbrăcăminte şi bunuri succeptibile a fi fost folosite în derularea activităţii infracţionale. Cercetările continuă în vederea stabilirii situaţiei de fapt, urmând ca în funcţie de cele constatate să fie dispuse măsuri legale", au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » A fost prins elevul care a dat foc cataloagelor şi cancelariei, într-un liceu din Iaşi. Băiatul a vrut să scape de repetenţie