Antena Meniu Search
x

Elev olimpic la matematică în comă, după ce a căzut de la etajul 4 al unui hotel din Hunedoara

Un copil în vârstă de 13 de ani a căzut de la etajul 4 al unui hotel din Hunedoara, unde era cazat cu tatăl său a participa la olimpiada naţională de matematică. Băiatul a căzut pe scara interioară a hotelului, suferind grave traumatisme la cap şi transportat în comă, la spital.

Un copil în vârstă de 13 de ani a căzut de la etajul 4 al unui hotel din Hunedoara, unde era cazat cu tatăl său a participa la olimpiada naţională de matematică.

Băiatul a căzut pe scara interioară a hotelului, suferind grave traumatisme la cap şi transportat în comă, la spital.

Elev olimpic la matematică în comă la spital, după ce a căzut de la etajul 4

Un băiat în vârstă de 13 ani, elev al unui liceu din Galaţi, a căzut de la etajul 4 al unui hotel din Hunedoara, pe scara interioară, suferind un traumatism cranian deosebit de grav şi transportat în comă la spital.

Băiatul se afla cazat la hotel împreună cu tatăl său şi urma să participe la olimpiada națională de matematică. Se pare ca băiatul s-a dezechilibrat şi a căzut de la înălțime, de pe balustrada scării, de la etajul 4 al hotelului.

In urma impactului cu solul, minorul a fost ranit grav si a fost transportat de un echipaj al ambulanței la Spitalul Municipal din Hunedoara. Polițiștii efectuează cercetări privind circumstantele in care s-a produs nefericitul incident.

Băiatul va fi transferat la Timişoara cu un elicopter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Elev olimpic la matematică în comă, după ce a căzut de la etajul 4 al unui hotel din Hunedoara