Antena Meniu Search
x

O elevă din Filipine a câştigat trei curse de atletism cu picioarele acoperite doar de bandaje

Rhea Ballos, o elevă de 11 ani, din Filipine, a devenit un adevărat erou naţional după ce a câştigat trei curse de atletism cu picioarele acoperite doar de bandaje.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 12.12.2019, 19:48

Eleva, propusă pentru o colaborare cu Nike
Eleva nu a cedat în faţa greutăţilor, luptând până în ultima clipă - Next Shark

Rhea Ballos, o elevă de 11 ani, din Filipine, a devenit un adevărat erou naţional după ce a câştigat trei curse de atletism cu picioarele acoperite doar de bandaje.

Interesant este că tânăra, neavând banii necesari pentru a-şi cumpăra o pereche de adidaşi, a decis să-şi acopere picioarele cu bandaje în aşa fel încât acestea chiar să aducă cu forma unor adidaşi.

Mai mult, conform Next Shark, tânăra şi-a desenat cu carioca pe bandaje logo-ul mărcii Nike, astfel încât să nu pară mai slab cotată decât adversarele sale.

Cu improvizaţiile respective, Rhea a participat la o competiţie între şcoli şi a câştigat cursele de 400, 800 şi 1.500 de metri.

Evoluţia ei a devenit cunoscută la nivel global, astfel că mulţi susţinători au demarat o petiţie pentru ca Rhea să devină imaginea Nike.

De asemenea, eleva a fost pusă în legătură cu un celebru fost baschetbalist din Filipine care să o ajute să-şi valorifice calităţile sportive.

Rhea a fost lăudată şi pentru ambiţia ei de a trece peste greutăţi şi a-şi demonstra calităţile, în condiţiile în care mulţi alţi tineri poate s-ar fi retras din luptă pentru a-şi plânge de milă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » O elevă din Filipine a câştigat trei curse de atletism cu picioarele acoperite doar de bandaje