Antena Meniu Search
x

O elevă eminentă din Gorj a avut un șoc după nota de la Evaluarea Națională. „Părinții i-au dat pastile să o calmeze”

O elevă din Gorj a suferit un șoc atunci când a văzut că a luat nota 6 la proba de Matematică la examenul de Evaluare Națională, iar părinții au fost nevoiți să-i administreze medicamente de spăimă să nu rămână cu sechele.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.06.2020, 11:54

O elevă își cauta numele pe listele de rezultate obtinute la examenul de Evaluare Nationala
O elevă își cauta numele pe listele de rezultate obtinute la examenul de Evaluare Nationala - Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta/ imagine ilustrativa
  • Lucrarea de 6 a fetei a primit nota maximă, după contestație.
  • Eleva are acum una dintre cele mai mari medii din județ la Evaluarea Națională.

După contestație, lucrarea ei de 6 a fost notată cu nota maximă, 10. Pentru că la proba de Limba română a obținut nota 9.80, eleva are acum una dintre cele mai mari medii din județ la Evaluarea Națională.

”Fetița chiar a avut un șoc și părinții i-au dat pastile de calmare. Din câte am înțeles, începuse să aibă o semipareză la gură. A venit fetița la constestații și mi-a spus că a făcut absolut tot și că nu are cum să ia mai puțin de 10. Are cea mai mare medie acum din tot Centrul de evaluare al localității Bâlteni. A primit 9.80 la Limba Română și media generală e de 9.90”, a spus Constantin Deaconescu, directorul Liceului Bâlteni, căruia îi este arondată Școala Gimnazială din satul Peșteana Jiu, pentru Impact în Gorj.

Revoltat de întreaga situație, profesorul spune că i-ar da afară din învățământ, dacă ar putea, pe cei care au corectat lucrarea fetei.

”E o diferență neacceptat de mare și nu pot să realizez cum a fost posibil să se întâmple așa ceva”, a mai spus Constantin Deaconescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O elevă eminentă din Gorj a avut un șoc după nota de la Evaluarea Națională. „Părinții i-au dat pastile să o calmeze”