Antena Meniu Search
x

Teribilism la înălțime! Elevi, filmați în timp ce joacă tenis pe acoperișul unei școli din Pitești (Video)

Scene șocante într-un cartier din Pitești acolo unde doi elevi s-au urcat pe acoperișul școlii pentru a juca tenis de picior fără să fie deranjați.

Elevi, filmați în timp ce joacă tenis pe acoperișul unei școli din Pitești
Elevi, filmați în timp ce joacă tenis pe acoperișul unei școli din Pitești - YouTube

Scene șocante într-un cartier din Pitești acolo unde doi elevi s-au urcat pe acoperișul școlii pentru a juca tenis de picior fără să fie deranjați.

Cei doi elevi au fost filmați de un piteștean care locuiește în zonă și căruia nu i-a venit să creadă când i-a văzut pe băieți jucând tenis la înălțime.

Totul s-a petrecut pe acoperișul Școlii Gimnaziale nr. 14 'Alexandru Davila' din nordul orașului Pitești.

Pe imaginile postate pe YouTube de piteștean se poate observa cum cei doi elevi se joacă tenis de picior pe acoperișul școlii, aflându-se în orice moment în pericol să cadă de la înălțime.

Pe acelaşi subiect

Conducerea școlii a deschis o anchetă pentru a afla cum au reușit cei doi elevi să intre în școală și să ajungă pe acoperiș.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Teribilism la înălțime! Elevi, filmați în timp ce joacă tenis pe acoperișul unei școli din Pitești (Video)