Antena Meniu Search
x

Elevul care a încercat să-şi ia viaţa la şcoală, în timpul orei de geografie, internat la Psihiatrie. Băiatul ascundea un secret TERIBIL şi trăia o DRAMĂ

Poliţia şi medicii au intervenit de urgenţă la Colegiul Economic “Ion Ghica” din Băila, după ce un elev a încercat să se sinucidă în timpul orei de Geografie...

Elevul care a încercat să-şi ia viaţa la şcoală, în timpul orei de geografie, internat la Psihiatrie. Băiatul ascundea un secret TERIBIL şi trăia o DRAMĂ

Poliţia şi medicii au intervenit de urgenţă la Colegiul Economic “Ion Ghica” din Băila, după ce un elev a încercat să se sinucidă în timpul orei de Geografie, de faţă cu toţi colegii. Băiatul este acum in afara oricarui pericol, dar a fost internat intr-un spital de psihiatrie.

“S-a prezentat in sectorul de Urgente al Spitalului Braila un pacient in varsta de 14 ani pentru o plaga taiata antebrat prin autoagresiune”, Alina Neacsu, purtator de cuvant al Spitalului Judetean Braila.

Încercând să afle mai multe despre băiat, poliţiştii au fost informaţi de către medici că tânărul nu este la primul gest de acest gen, pentru că pe braţele lui au fost descoperite mai multe cicatrici, iar profesorii cred ca de vina ar fi traumele mai vechi, din scoala generală. Deci, drama băiatului dura de foarte multă vreme, atingând un punct critic odata cu teribilul eveniment.

Adolescentul ar fi ajuns in acest punct, dupa ce a fost tinta bătăii de joc a colegilor de clasă. Potrivit tatalui acestuia, fiul sau a incercat sa isi ia viata din cauza faptului ca ar fi fost subiectul unor glume de prost gust din partea unor colegi de liceu.

De aceeaşi părere este şi diriginta băiatului, căreia elevul i-a şi spus că l-au marginalizat colegii şi se simte hărţuit.

“L-am vazut putin mai sensibil. Saptamana trecuta l-am intrebat ce e cu el, era putin afectat Mi-a spus ca vine cu o trauma sufleteasca de la scoala unde a invatat, unde s-a transferat (…) de la o clasa la alta. (…) Copilul mi-a spus ca nu a fost acceptat de colegi”, a spus diriginta elevului.

Dupa cazul socant, reprezentatii de la Protectiei Copilului au demarat propria ancheta.

“Ne-am autosesizat de indata. Un psiholog a luat legatura cu conducerea unitatii de invatamant pentru a solicita informatii referitoare la copil, la familie”,  a declarat Doinita Cimpoaie, reprezentant al Protectiei Copilului.

Totodata, Politia a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala, iar parintii si conducerea scolii vor fi chemati la audieri. Anchetatorii vor sa afle ce l-a determinat sa recurga la acest gest extrem.

Situatiile in care elevii sunt marginalizati de colegi sunt tot mai dese, spun psihologii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Elevul care a încercat să-şi ia viaţa la şcoală, în timpul orei de geografie, internat la Psihiatrie. Băiatul ascundea un secret TERIBIL şi trăia o DRAMĂ