Antena Meniu Search
x

Elevul care s-a sinucis înainte de Bac ar fi fost umilit de colegi: "Ai fost batjocorit până nu ai mai putut îndura!"

George Costache şi-a pus capăt zilelor duminică seară, băiatul fiind găsit spânzurat într-o pădure aflată marginea oraşului Petrila, în Hunedoara. După moartea adolescentului, o prietenă a acestuia a postat pe Facebook un mesaj cutremurător.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.07.2019, 13:22

Elevul care s-a sinucis înainte de Bac, la Petrila, ar fi fost umilit de colegi

George Costache şi-a pus capăt zilelor duminică seară, băiatul fiind găsit spânzurat într-o pădure aflată marginea oraşului Petrila, în Hunedoara. După moartea adolescentului, o prietenă a acestuia a postat pe Facebook un mesaj cutremurător.

Apropiaţii spun despre tânărul de 18 ani că era ca un elev cuminte, care studia. Nu avea, însă, prea mulţi prieteni. 

O tânără din Dej, cu care George ar fi dezvoltat o relație de prietenie virtuală, a postat pe Facebook un mesaj cutremurător, la scurt timp după moartea băiatului. 

Din mesaj reiese că adolescentul şi-ar fi pus capăt zilelor pentru că nu a mai suportat umilirile la care fusese supus de colegii de şcoală.

Pentru că ai fost batjocorit până n-ai mai putut îndura...

"Pentru că ai fost batjocorit până n-ai mai putut îndura: ţi-au zis Zombi. Aşa că ai decis sa pui capăt, agăţându-te şi lăsând în urmă, în mod ironic, un mesaj pentru cei care te-au rănit. Nici nu pot să îmi imaginez ce ai simţit şi îmi pare aşa rău că în ultimul timp n-am mai fost aşa apropiaţi. Ştiu că n-o să vezi niciodată asta, dar e cel mai mic lucru pe care pot să-l fac pentru tine. Să-i încurajez pe alţii să fie buni cu cei din jur, ca alt suflet să nu simtă ce ai simţit tu. 

De aceea vreau să vă rog şi să vă încurajez să fiţi buni şi plini de compasiune şi de dragoste faţă de cei din jurul vostru, pentru ca niciodată nu ştiţi prin ce trec şi ce simt ei. Nu merită să faci un om sa sufere, să-l răneşti. Pentru că oamenii sunt printre cele mai frumoase lucruri din lumea aceasta. Şi nici un suflet nu merită să sufere atât de mult încât să îşi dorească să îşi ia viaţa", a scris tânăra din Dej pe Facebook, potrivit ziarului local Gazeta de dimineaţă

Reamintim că George Costache a fost găsit mort la marginea oraşului Petrila.

Adolescentul s-a spânzurat de creanga unui copac cu o seară înainte de a susţine prima probă la examenul de Bacalaureat. 

Tânărul, care purta un tricou pe care era scris mesajul ”The walking dead” (Mortul umblător), a fost descoperit de mai mulţi copii care se jucau prin pădurea de lângă lac, într-o zonă cunoscută de localnicii din Petrila ca zona Defor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Elevul care s-a sinucis înainte de Bac ar fi fost umilit de colegi: "Ai fost batjocorit până nu ai mai putut îndura!"