Antena Meniu Search
x

Fratele lui Emi Pian, furios după înmormântare: "A fost premeditat tot! Când am ajuns acolo, era mort" (Video)

Nicuşor Bratu, zis și Elvis Pian, fratele lui Emi Pian a lansat acuzații grave, după înmormântarea liderului Duduienilor. Tânărul spune că fratele lui a fost asasinat la comandă și că poliția trebuie să facă dreptate.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.08.2020, 15:24

Elvis Pian
Fratele lui Emi Pian, după înmormântare: "A fost premeditat tot. Când am ajuns acolo, era mort" (Video) - Observator
  • Fratele lui Emi Pian spune că liderul Duduienilor a fost omorât din cauza banilor, a afacerilor și prietenilor.
  • Elvis Pian: Cel care este arestat acum a fost pus. A fost premeditat tot.

La poarta cimitirului, Elvis Pian a declarat că tânărul arestat pentru uciderea fratelui său a fost pus de alte persoane să-l omoare pe Emi. 

Într-un dialog cu jurnaliștii, Nicuşor Bratu a acuzat că liderul Duduienilor a fost asasinat la comandă.

"Oamenii ăștia nu se lasă în pace de ani de zile. Și eu am fost tăiat, acum trei ani de zile. Nu am avut probleme cu nimeni. Noi avem afaceri, construim, nu știm ce ni se întâmplă și de ce ni se întâmplă nouă. S-a ajuns să ni se omoare fratele. L-a arestat pe acest indivit care m-a tăiat, i-a dat 4 ani de zile. Acum oamenii ăștia...l-au chemat sub o altă formă (n.r. pe Emi Pian), l-au așteptat, au scos cuțitele și l-au tăiat. 

Când am ajuns acolo, fratele nostru era mort. Asta s-a întâmplat. Noi, familia asta, a lu' Pian, suntem într-adevăr foarte mulți, avem rude foarte multe, dar noi n-am făcut rău nimănui.

Să vină cineva cu o dovadă concretă că am cerut taxă de protecție, că am tâlhărit pe cineva, noi, frații ăștia cinci care am fost și am rămas patru, că am omorât pe cineva. 

Să se demonstreze, să ne arestați și să ne dați 25 de ani de închisoare la toți. Nu este nimic adevărat, noi suntem buni. Așteptăm ca autoritățile să se facă dreptate. Să-i aresteze și pe cei care l-au pus să-l omoare. Cel care este arestat acum a fost pus. A fost premeditat tot. Da, într-adevăr fratele meu a mai dat bani cu camătă, dar a făcut pușcărie pentru asta, a plătit. A fost omorât din cauza banilor, a afacerilor și prietenilor. Poliția să facă dreptate!", a declarat Elvis Pian, după înmormântarea fratelui său.

Reamintim că Emi Pian a fost ucis în noaptea de luni spre marți, pe o stradă din Giulești, sectorul 6, în urma unui scandal cu membri ai grupării Rinu, din Chitila.

Pian a fost înjunghiat de mai multe ori, a fost dus la spital de fiul lui, însă hemoragia a fost prea puternică. Liderul Duduienilor a fost declarat decedat marți, în jurul orei 5.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

Cel care l-ar fi înjunghiat pe Pian, și el rănit în timpul răfuielii, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

La 72 de ore de la crimă, Richard Gheorghe Emanuel, zis şi Piticu, a fost arestat pentru omor. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Fratele lui Emi Pian, furios după înmormântare: "A fost premeditat tot! Când am ajuns acolo, era mort" (Video)