Antena Meniu Search
x

Emil Săndoi a început să plângă în timpul meciului echipei sale, după ce a aflat că a murit Ilie Balaci

Emil Săndoi a început să plângă în timpul meciului echipei sale, după ce a aflat că a murit Ilie Balaci. Cei doi au fost coechipieri la Universitatea Craiova.

Emil Săndoi a început să plângă în timpul meciului echipei sale, după ce a aflat că a murit Ilie Balaci. Cei doi au fost coechipieri la Universitatea Craiova.

Săndoi e la Constanţa, unde formaţia pe care o antrenează, FC Argeş, în Liga II, a jucat cu Farul.

Săndoi, 53 de ani a aflat de moartea lui Ilie Balaci chiar înainte de meci, iar startul partidei l-a găsit pe fostul internaţional plângând în hohote pe banca de rezerve. Partida a fost precedată de un scurt moment de reculegere, iar Săndoi nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile cu Săndoi plângând pot fi vizionate la minutul 5:20.

Fostul internaţional Ilie Balaci a decedat, duminică, la Craiova, la vârsta de 62 de ani. Născut la 13 septembrie 1956, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Emil Săndoi a început să plângă în timpul meciului echipei sale, după ce a aflat că a murit Ilie Balaci