Antena Meniu Search
x

Punctele Enel din Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu, program special de minivacanţa 1 Mai

Minivacanţa de 1 Mai. Punctele Enel din Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise în zilele de 30 aprilie şi 1 Mai 2018.

Minivacanţa de 1 Mai. Punctele Enel din municipiul Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise în zilele de 30 aprilie şi 1 Mai 2018, iar în celelalte zile vor funcţiona după programul obişnuit.

   De luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 9 la ora 17 în municipiul Bucureşti şi de la ora 8 la ora 16 în judeţele Ilfov şi Giurgiu.

   'Clienţii Enel Energie Muntenia care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul reţelelor partenere, ATM-uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Informaţii privind evidenţa facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plăţile efectuate precum şi înregistrarea indexului se obţin fie prin intermediul aplicaţiei pentru telefonul mobil MyEnel App, fie accesând pagina www.enel.ro, secţiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire', se menţionează în comunicat.

   În perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică. 

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Punctele Enel din Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu, program special de minivacanţa 1 Mai