Antena Meniu Search
x

O englezoaică se pregătea să nască atunci când a aflat că bebeluşul este, de fapt, o tumoră

Grace Baker Padden, 23 de ani, din Willington, Anglia, a trecut prin coşmarul vieţii când a aflat că, "însărcinată" în 12 săptămâni, bebeluşul pe care îl aştepta este, de fapt, o tumoră canceroasă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 08.09.2019, 14:15

Englezoaica a făcut chimioterapie mai multe luni, pentru a scăpa de tumoră
Englezoaica şi iubitul ei nu au renunţat la ideea de a avea un copil, după coşmarul trăit - Facebook Joe Cowling via The Sun

Grace Baker Padden, 23 de ani, din Willington, Anglia, a trecut prin coşmarul vieţii când a aflat că, "însărcinată" în 12 săptămâni, bebeluşul pe care îl aştepta este, de fapt, o tumoră canceroasă.

Grace şi iubitul ei, Jow Cowling, 28 de ani, au fost extrem de încântaţi la ideea că vor fi părinţi, dar şi surprinşi în condiţiile în care tânăra lua anticoncepţionale.

Englezoaica şi iubitul ei au trecut prin momente cumplite, după ce i s-a descoperit tumora respectivă

Totuşi, conform The Sun, acest lucru nu le-a dat de gândit şi au mers cu ideea sarcinii mai departe, pregătind camera copilul şi luând deja mai multe produse destinate bebeluşilor.

Grace s-a simţit tot mai rău şi a început să vomite zilnic, însă a pus aceste aspecte pe seama sarcinii.

Când a ajuns la 12 săptămâni de "sarcină", a început să elimine sânge şi, de teamă să nu piardă sarcina prematur, a mers la doctor.

Marea i-a fost uimirea când doctorul i-a spus că analizele nu indică prezenţa vreunui făt.

După mai multe teste, adevărul groaznic a ieşit la iveală. Grace dezvoltase o formă rară de cancer care să-i facă trupul să se comporte ca şi cum ar fi însărcinată.

S-a stabilit că tânăra a suferit o dezvoltare a abdomenului din cauza tumorii respective, astfel că nici vorbă de făt.

Au urmat câteva luni dure, cu şedinţe dese de chimioterapie şi un tratament pe măsură. Din fericire, Grace a scăpat de tumora respectivă, însă i s-a recomandat continuarea unui tratament pentru a se elimina posibilitatea ca boala să revină.

În plus, deşi au spus că totuşi chiar îşi doresc un copil, Grace şi Joe au fost înştiinţaţi că ar trebui să aştepte un an înainte de a încerca din nou, pentru a se evita orice risc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O englezoaică se pregătea să nască atunci când a aflat că bebeluşul este, de fapt, o tumoră