Antena Meniu Search
x

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016. SCANDAL la proba scrisă la matematică. Subiectele le-au dat dureri de cap elevilor

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016. Absolvenţii claselor a VIII-a au susţinut miercuri proba scrisă la Matematică, ultima probă din cadrul Evaluării Naţionale 2016.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016. Absolvenţii claselor a VIII-a au susţinut miercuri proba scrisă la Matematică, ultima probă din cadrul Evaluării Naţionale 2016.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016. A doua zi de examinare din cadrul Evaluării Naţionale 2016 a fost cu scandal, după ce elevii au avut de rezolvat subiectul de rezervă de anul trecut. Cu toate că mulţi profesori, dar şi experţi în educaţie au considerat gafa ca fiind una incalificabilă, reprezentanţii Ministerului Educaţiei au spus că nu este nimic grav.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016. La Subiectul al II-lea, elevii au avut de desenat un paralelipiped dreptunghic şi de rezolvat mai mai multe funcţii şi expresii.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016. La subiectul al III-lea, absolventii de clasa a VIII-a au avut de calculat aria şi perimetrul unui triunghiu, dar şi de calculat aria laterală a unei prisme.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016. Mai mulţi absolvenţi au declarat la ieşirea din sala de examen că subiectele au fost grele. Totodată, mamele unor elevi se arată îngrijorate pentru copiii lor.

sursa: adevarul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016. SCANDAL la proba scrisă la matematică. Subiectele le-au dat dureri de cap elevilor