Antena Meniu Search
x

PSD a început excluderile din partid, după absenţa unor membri de la moţiunea de cenzură

Deputatul PSD Dan Ciocan a fost exclus din partid, pentru absenţa de la dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură. Motivul, explicat într-un comunicat al organizaţiei PSD Olt.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 31.08.2020, 23:34

Excluderi PSD după moţiune
Deputatul PSD Dan Ciocan a fost exclus din partid - Dan Ciocan - Facebook

"Biroul permanent al organizaţiei municipale PSD Caracal s-a întrunit astăzi, 31 august 2020, în şedinţă statutară şi a decis cu unanimitate de voturi, dintre cei prezenţi, excluderea din partid a lui Dan Ciocan, membru în cadrul organizaţiei. Mai mult de atât, s-a observat că nu mai rezonează de mult timp cu principiile organizaţiei PSD Olt, organizaţie care i-a oferit totul, din punct de vedere politic: două mandate de deputat şi funcţia de preşedinte al organizaţiei Municipale Caracal, una dintre cele mai importante organizaţii din judeţ. Organizaţia noastră s-a delimitat dintotdeauna de atitudini duplicitare, ipocrizie şi lipsă de caracter. În situaţii dificile, mai mult ca niciodată, toţi parlamentarii PSD ar fi trebuit să dea dovadă de solidaritate şi unitate în lupta cu un guvern PNL, care ne-a izolat pe toate planurile: atât social, cât şi economic. Este şi mai grav că lipsa sa de susţinere se manifestă într-un context social extrem de greu, ignorând un demers care şi-a propus să trimită acasă un guvern incompetent, care a dus ţara în cea mai mare scădere economică din ultimii 26 de ani", se arată în comunicatul PSD Olt.

Cinci dintre parlamentarii PSD au lipsit de la şedinţa în care urma să fie dezbătută moţiunea de cenzură: senatoarele Paţurcă Roxana Natalia şi Carmen Dan, deputaţii Cătălin Rădulescu, Adrian Tudor şi Dan Ciocan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » PSD a început excluderile din partid, după absenţa unor membri de la moţiunea de cenzură