Antena Meniu Search
x

Explicaţia campionului Titi Aur despre cumplitul accident din Ungaria: 'Vitezele s-au adunat. Este ca şi cum ai vrea să te sinucizi' (Video)

Multiplul campion de raliul Titi Aur a explicat, pentru Observator, detaliile şocante care au condus la tragedia din Ungaria, acolo unde nouă români şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier.

Explicaţia campionului Titi Aur despre cumplitul accident din Ungaria
Explicaţia campionului Titi Aur despre cumplitul accident din Ungaria - Observator

Multiplul campion de raliul Titi Aur a explicat, pentru Observator, detaliile şocante care au condus la tragedia din Ungaria, acolo unde nouă români şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier.

Pilotul de raliuri a explicat cum vitezele celor două autovehicule s-au adunat în momentul impactului, totul datorită maselor diferite ale acestora.

Astfel, datorită faptului că microbuzul cu pasageri era cu mult mai uşor decât camionul încărcat cu zeci de tone de nisip, vitezele celor două autovehicule s-au adunat, iar impactul a fost devastator pentru români.

"La un impact la 60 de km/h într-un zid, în ceva fix, toată lumea din maşină moare pentru că apar tot felul de traume şi forţe care lovesc corpul. Când microbuzul avea, cel mai probabil, 100 de km/h sau chiar mai mult, iar camionul avea 70-80 de km/h şi era încărcat cu nisip, vitezele s-au adunat. Asta înseamnă un impact de peste 150 de km/h, ceea ce înseamnă daună totală", a declarat pilotul Titi Aur.

Multiplul campion a mai precizat că un astfel de impact are un efect absolut devastator asupra oamenilor.

"În urma unui asemenea impact, absolut toţi din maşină mor. Aceştia mor cu traume cumplite, cu oase rupte, cu sânge, cu o nenorocire foarte mare. De fapt înseamnă o pierdere foarte mare din cauza unor secunde de neatenţie. Din păcate, în această situaţie, sunt nişte secunde asumate. Când intri într-o depăşire şi te uiţi în telefon în loc să te uiţi în faţă este ca şi cum ai vrea să te sinucizi", a mai explicat pilotul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Explicaţia campionului Titi Aur despre cumplitul accident din Ungaria: 'Vitezele s-au adunat. Este ca şi cum ai vrea să te sinucizi' (Video)