Antena Meniu Search
x

Explozie puternică la o fabrică din Mihăiești, Vâlcea. Ro-Alert a anunțat că se degajă fum toxic

O explozie puternică a avut loc sâmbătă la o fabrică de preparare lacuri și vopsele din Mihăiești, județul Vâlcea. Populația a fost informată prin sistemul Ro-Alert că se degajă fum toxic.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 31.08.2019, 16:22

Explozie la o fabrică din Mihăiești
O explozie a avut loc sâmbătă, 31 august, la o fabrică din Mihăiești, Vâlcea - news.ro

O explozie puternică a avut loc sâmbătă la o fabrică de preparare lacuri și vopsele din Mihăiești, județul Vâlcea. Populația a fost informată prin sistemul Ro-Alert că se degajă fum toxic.

Potrivit ISU Vâlcea, autorităţile au transmis un mesaj Ro-Alert pentru avertizarea populaţiei: "Incendiu violent cu degajare mare de fum toxic în localitatea Mihăeşti - depozit lacuri şi vopsele. Luaţi măsuri de evitare a zonei, iar localnicii să rămână în case cu geamurile şi uşile închise etanş".

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru înlăturarea efectelor rezultate în urma unei explozii urmate de un incendiu produs la o societate comercială cu profil de preparare lacuri şi vopsele din comuna Mihăeşti.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit news.ro, nu s-au înregistrat victime.

La faţa locului intervin şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă, în sprijinul acestora fiind solicitaţi pompieri din cadrul Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă (SPSU) Oltchim. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Explozie puternică la o fabrică din Mihăiești, Vâlcea. Ro-Alert a anunțat că se degajă fum toxic