Antena Meniu Search
x

Familia Luizei așteaptă de ore rezultatele ADN, în timp ce DIICOT și INML se contrazic

Scene complet surprinzătoare s-au derulat vineri seară, legate de rezultatele ADN în cazul oaselor găsite într-o pădure din Caracal. INML a anunțat trimiterea raportului către DIICOT care însă nu confirmă primirea.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 16.08.2019, 23:32

Mama Luizei Melencu într-un interviu
Mama Luizei Melencu așteaptă rezultatele ADN în timp ce INML și DIICOT se contrazic - Observator

Scene complet surprinzătoare s-au derulat vineri seară, legate de rezultatele ADN în cazul oaselor găsite într-o pădure din Caracal. INML a anunțat trimiterea raportului către DIICOT care însă nu confirmă primirea. În timp ce cele două instituții se contrazic, familia Luizei Melencu așteaptă în tensiune rezultatele.

Finalizarea analizelor ADN în cazul Caracal a fost anunțată de Ministerul Sănătății, vineri seară, în jurul orei 21.00. Ministerul spunea atunci că INML a trimis raportul cu rezultatele ADN către DIICOT.

DIICOT însă nu a confirmat primirea. Chiar șeful instituției, Felix Bănilă, a spus că nu a primit niciun raport de la INML.

”Nu m-a sunat nimeni”

În timp ce INML și DIICOT se contrazic, familia Luizei Melencu a așteptat în mare tensiune să fie sunată de autorități, pentru a i se comunica rezultatele analizelor ADN.

Mama adolescentei a aflat din presă de anunțul Ministerului Sănătății. La ora 23.00, după două ore de așteptare, nu a primit niciun semn.

”Nu m-a sunat nimeni”, a spus mama Luizei corespondentului Observator Loredana Chimoiu.

Avocatul familiei, Tonel Pop, de asemenea, nu avea informații privind raportul cu rezultatele ADN.

Fragmentele de oase au fost găsite în pădurea de lângă Caracal pe 5 august și trimise atunci la INML, pentru expertiză. Gheorghe Dincă a susținut că rămășițele ar aparține Luizei Melencu. El a dezvăluit anchetatorilor că a aruncat oasele calcinate în acel loc din pădure, pe care tot el l-a indicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Familia Luizei așteaptă de ore rezultatele ADN, în timp ce DIICOT și INML se contrazic