Antena Meniu Search
x

Un brăilean a băgat spaima în vecinii de bloc. 'Jilava' a ieşit pe scară cu maceta şi i-a ameninţat că-i omoară (Video)

Fănel Ciocoban, zis şi 'Jilava', a fost încătuşat de poliţiştii din Brăila după ce, vineri seară, şi-a terorizat vecinii din blocul unde locuieşte. Bărbatul a ieşit din casă cu maceta, a spart geamurile din casa scării şi i-a ameniţat pe locatari că-i omoară.

Fănel Ciocoban, zis şi 'Jilava', a semănat teroare cu maceta într-o scară de bloc din Brăila
Un brăilean a băgat spaima în vecinii de bloc. 'Jilava' a ieşit din casă cu maceta şi i-a ameninţat că-i omoară - debraila.ro

Fănel Ciocoban, zis şi 'Jilava', a fost încătuşat de poliţiştii din Brăila după ce, vineri seară, şi-a terorizat vecinii din blocul unde locuieşte. Bărbatul a ieşit din casă cu maceta, a spart geamurile din casa scării şi i-a ameniţat pe locatari că-i omoară.

Scenele halucinante au avut loc în blocul A57, de pe strada Ghioceilor, cu puţin timp înainte de miezul nopţii.

Vineri seară, Fănel Ciocoban zis 'Jilava', cunoscut oamenilor legii după ce a primit mai multe condamnări pentru furt, şi-a ieşit din minţi şi, după ce şi-a distrus propria locuinţă, a ieşit pe scara blocului cu maceta în mână şi a început să spargă geamurile din casa scării.

Apoi, brăileanul a început să-şi ameninţe vecinii.

"Zicea ca ne taie cu sabia! A facut praf tot in casa si apoi a iesit pe scara. Urla si lovea tot ce prindea. Cand i-am strigat de sus, de la etaj, sa se linisteasca, mai rau a facut. Dadea cu sabia in ce prindea si urla ca ne taie, ca ne omoara. Cativa oameni care doreau sa iasa din bloc s-au razgandit cand au vazut ce nebunie era jos", a povestit un locatar pentru debraila.ro.

Alertaţi la 112, poliţiştii au intervenit rapid, reuşid să-l imobilizeze pe bărbat şi să-l încătuşeze. Momentele în care 'Jilava' sparge geamurile pe scară, dar şi intervenţia în forţă a poliţiştilor au fost filmate.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Fănel Ciocoban s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare.

Ulterior, el a fost internat la Spitalul de Psihiatrie "Sf. Panetelimon", de unde a fost externat după 12 ore.

Potrivit debraila.ro, 'Jilava' este recidivist. De-a lungul timpului, el a primit mai multe condamnări pentru furt şi ultraj. Se pare că Ciocoban a fost implicat şi într-un dosar cu etnobotanice, ieşind recent de sub probaţiune. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un brăilean a băgat spaima în vecinii de bloc. 'Jilava' a ieşit pe scară cu maceta şi i-a ameninţat că-i omoară (Video)