Antena Meniu Search
x

Fată din Rovinari ia o maşină la ocazie să ajungă acasă, cade în capcana unor tineri care aveau planuri cumplite

O fată din Rovinari care a luat o maşină de ocazie să ajungă acasă a trăit o experienţă cumplită din cauza celor trei tineri care se aflau în autoturism. Şoferul nu a oprit în locul în care tânăra a vrut să coboare şi a dus-o într-o garsonieră, unde tânăra a fost bajocorită ore în şir.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.04.2019, 17:50

Tânără ia o maşină la ocazie, dusă într-o garsonieră şi batjocorită - Profi Media

O fată din Rovinari care a luat o maşină de ocazie să ajungă acasă a trăit o experienţă cumplită din cauza celor trei tineri care se aflau în autoturism.

Şoferul nu a oprit în locul în care tânăra a vrut să coboare şi a dus-o într-o garsonieră, unde tânăra a fost bajocorită ore în şir. Scăpată din infern, fata s-a dus glonţ la Poliţie.

Tânără ia o maşină la ocazie, dusă într-o garsonieră şi batjocorită

O tânără de 20 de ani din Rovinari a trăit o experiență cumplită. Fata era la Florești, în comuna Țînțăreni, şi a fost luată la ocazie de o mașină în care se aflau trei tineri. Șoferul nu a oprit în Bîlteni, acolo unde tânăra voia să coboare, ci a continuat deplasarea până în Rovinari, unde doi dintre bărbați au dus-o pe fată într-o garsonieră, ea fiind apoi obligată să întrețină cu ei raporturi sexuale, informează pandurul.ro

Pe acelaşi subiect

Scăpată din mâinile celor doi, fata s-a dus glonţ la Poliţie

Poliția deja i-a identificat pe cei doi bărbați, de 25 și 34 de ani, din orașul Rovinari și comuna Bîlteni, care au fost conduși la sediul Poliției orașului Rovinari, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Unul dintre cei doi tineri, în vârstă de 25 de ani, a fost deja arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Fată din Rovinari ia o maşină la ocazie să ajungă acasă, cade în capcana unor tineri care aveau planuri cumplite