Antena Meniu Search
x

O fată din Rovinari a cerut ajutor pe Facebook: 'Ma bate tati! Sunaţi la Poliţie!'

O fată în vârstă de 15 ani, din Rovinari, a cerut disperată ajutor pe Facebook, seara trecută, după ce a fost bătută de tată. Mesajul postat pe reţeaua de socializare a ajuns rapid în atenţia Poliţiei, iar un echipaj a reuşit să o salveze pe fată.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 21.10.2019, 11:53

O fată din Rovinari, bătută de tată, a cerut disperată ajutor pe Facebook
O fată din Rovinari, bătută de tată, a cerut disperată ajutor pe Facebook - Profimedia Images / Ilustraţie

O fată în vârstă de 15 ani, din Rovinari, a cerut disperată ajutor pe Facebook, seara trecută, după ce a fost bătută de tată.

Mesajul postat pe reţeaua de socializare a ajuns rapid în atenţia Poliţiei, iar un echipaj a reuşit să o salveze pe fată.

Totul s-a întâmplat seara trecută, atunci când fata a trimis un mesaj pe Facebook paginii Asociaţia Uniunea Femeilor din Gorj, iar reprezentanţii asociaţiei au redirecţionat mesajul către Poliţie.

'Vă rog, ajutaţi-mă. Sunaţi la Poliţie. Mă bătu tati că vorbeam la telefon. Aştepta să plece mami. Mă închisă în casă', a scris fata.

Pe acelaşi subiect

Un echipaj de Poliţie a ajuns în scurt timp la locuinţa fetei.

"Având în vedere aspectele semnalate, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari s-au deplasat la adresa indicată, unde a fost identificată minora de 15 ani, din orașul Rovinari, și tatăl acesteia, de 38 de ani, din aceeași localitate. S-a luat măsura conducerii acestora la sediul Poliției, pentru efectuarea de verificări și luarea măsurilor legale. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie“, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

O echipă din cadrul Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj a mers, în această dimineaţă, la locuința fetei, notează gorjeanul.ro.

"Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj s-a autosesizat în urma apariției în presă a cazului minorei de 15 ani, care susține că a fost bătută de tatăl ei. O echipă pluridisciplinară din cadrul DGASPC Gorj se deplasează la fața locului pentru a evalua situația", a declarat Minodora Sucea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O fată din Rovinari a cerut ajutor pe Facebook: 'Ma bate tati! Sunaţi la Poliţie!'