Antena Meniu Search
x

FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League

FCSB, vicecampioana României la fotbal, a ratat, joi seara, calificarea în grupele Europa League, după ce a pierdut, scor 0-1, meciul cu Vitoria Guimaraes din deplasare, din Portugalia, din manșa a doua a play-off-ului.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 30.08.2019, 00:03

FCSB nu a reușit să înscrie în 180 de minute cu Vitoria Guimaraes
Florinel Coman nu a putut să o ducă pe FCSB în grupele Europa League - Hepta

FCSB, vicecampioana României la fotbal, a ratat, joi seara, calificarea în grupele Europa League, după ce a pierdut, scor 0-1, meciul cu Vitoria Guimaraes din deplasare, din Portugalia, din manșa a doua a play-off-ului.

După 0-0 în tur, în România, FCSB și-a pus toate speranțele în returul de la Guimaraes, pentru a obține un rezultat care să-i permită să-și salveze startul foarte prost de sezon.

Însă calculele de acasă nu au semănat cu ce s-a întâmplat la fața locului.

Oarecum copleșiți de atmosfera creată de fanii portughezi, fotbaliștii de la FCSB au avut o primă repriză de coșmar la Guimaraes.

Doar norocul a făcut ca gazdele să nu se desprindă pe tabelă. S-a intrat cu 0-0 la cabine, după 45 de minute dominate cu autoritate de Vitoria și în care portughezii au ratat numeroase ocazii uriașe.

Inevitabilul s-a produs în startul reprizei secunde. Tapsoba a deschis scorul în minutul 53, dintr-un penalty obținut de Davidson.

În ciuda golului încasat, FCSB nu a reușit să iasă la joc și portughezii au mai ratat două momente extrem de favorabile.

Abia în ultimele 10 minute, profitând de pasul în spate făcut de portughezi, FCSB a ratat două faze bune, în urma unor șuturi de la distanță trimise de Vînă și de Florinel Coman.

Tot Vitoria a avut ultimul cuvânt, portughezii având o bară în prelungiri.

Și Cristea, urcat în atac, pe post de pivot, și-a încercat norocul cu o lovitură cu capul, însă a trimis pe centru, fix în brațele portarului advers.

S-a terminat Vitoria Guimaraes - FCSB 1-0 și România va avea o singură echipă în grupele Europa League, CFR Cluj urmând a fi formația care ne va reprezenta vineri la tragerea la sorți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League