Antena Meniu Search
x

Patru femei luate ostatice de un adolescent înarmat, într-un magazin din Franța

Patru femei au fost luate ostatice de un adolescent de 17 ani în Franța, într-un magazin express tip PMU – o tutungerie în care se vând ziare și se pot face pariuri sportive.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 07.05.2019, 23:50

Polițiști francezi la o intervenție
Un adolescent a luat ostatice 4 femei, într-un magazin din Franța - France Info

Patru femei au fost luate ostatice de un adolescent de 17 ani în Franța, într-un magazin express tip PMU – o tutungerie în care se vând ziare și se pot face pariuri sportive. Timp de 5 ore, tânărul, care era și înarmat, i-a ținut în tensiune pe polițiștii care au intervenit în număr mare în localitatea Blagnac.

Incidentul s-a consumat marți după amiază, după ora locală 16.00. când cele 4 femei au fost luate ostatice în magazinul din Blagnac de adolescentul de 17 ani.

Victimele – patroana, fiica ei și două angajate – au fost ținute captive sub amenințarea armei. Polițiștii spun că tânărul a tras și două focuri în aer, în timpul crizei de ostatici.

Trupele speciale RAID, de intervenție, au negociat timp de 5 ore cu individul. La ora 20, el a eliberat prima ostatică, pe fiica patroanei magazinului. O oră mai târziu le-a eliberat și pe celelalte 3, spune Le Monde.

Adolescentul a refuzat să discute cu poliția și a cerut să negocieze cu un ofițer RAID. La negocieri, el s-a prezentat drept ”aripa armată a Vestelor Galbene din Toulouse”.

Potrivit Le Parisien, și acasă, adolescentul a lăsat părinților un bilet, în care le-a transmis că servește cauza Vestelor Galbene. Băiatul este cunoscut de polițiștii francezi pentru o serie de infracțiuni, iar la finalul anului trecut a fost arestat la un protest al Vestelor Galbene, pentru comiterea de acte violente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Patru femei luate ostatice de un adolescent înarmat, într-un magazin din Franța