Antena Meniu Search
x

Femeie arbitru prăbuşită pe teren, după ce a fost lovită puternic în faţă de un jucător care primise roşu, la Vâlcea

Alisa Neață, arbitrul meciului de liga a IV-a, dintre Viitorul Valea Mare și Viitorul Pășești Măglași s-a prăbuşit pe teren, după ce a fost lovită puternic, în plină figură, de Bogdan Cotea, un jucător al echipei V.P.Măglaşi. 

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.10.2019, 23:58

- foto Alisa Neaţă - Facebook

Alisa Neață, arbitrul meciului de liga a IV-a, dintre Viitorul Valea Mare și Viitorul Pășești Măglași s-a prăbuşit pe teren, după ce a fost lovită puternic cu pumul, în plină figură, miercuri seară, de Bogdan Cotea, un jucător al echipei V.P.Măglaşi.

Asistentul medical a apelat numărul de urgenţă 112, iar o ambulanţă a sosit pentru acordarea primului ajutor.

Femeie arbitru lovită în faţă de un jucător, la un meci de fotbal din liga a IV-a

Contactată de Observator.tv, arbitrul Alisa Neaţă a confirmat evenimentul violent, precizând că va depune o plângere la Poliţie împotriva jucătorului respectiv. De asemenea, tânăra a spus că resimte dureri acute la nivelul maxilarului şi se va prezenta la spital pentru verificări amănunţite.

De asemenea, Alisa Neaţă a precizat pentru Observator că va continua să-şi facă meseria, în ciuda evenimentului violent de miercuri seară.

Potrivit arenavalceana.ro, jucătorul respectiv este cunoscut cu ieşiri foarte violente pe teren.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Femeie arbitru prăbuşită pe teren, după ce a fost lovită puternic în faţă de un jucător care primise roşu, la Vâlcea