Antena Meniu Search
x

O femeie cu handicap susţine că a fost umilită de angajații Poștei din Târgu Jiu: "Mi-au dat să stau pe un scaun rupt"

O femeie cu handicap accentuat, în vârstă de 63 de ani, susţine că a avut o experienţă foarte neplăcută cu angajaţii Poştei Române, care ar fi tratat-o ca pe ultimul om.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.10.2019, 09:40

- igj.ro

O femeie cu handicap accentuat, în vârstă de 63 de ani, susţine că a avut o experienţă foarte neplăcută cu angajaţii Poştei Române, care ar fi tratat-o ca pe ultimul om.

În primă fază poştăriţa nu i-ar fi adus pensia, apoi când s-a dus la oficiul poştal a fost tratată foarte urât, evenimentul culminând atunci când angajaţii i-au oferit un scaun rupt, pe care să se aşeze, ca să completeze o plângere.

"Ne-au dat un scaun rupt, niciun angajat nu s-a oferit să ne ajute"

O femeie cu handicap, în vârstă de 63 de ani, dar și fiul acesteia ar fi fost umiliți și batjocoriți de reprezentanții Poștei Române, dar și de către cei care asigură paza Oficiului din zona Gării, din Târgu Jiu, informează igj.ro.

Întâi poştăriţa nu i-a lăsat pensia femeii acasă, deşi beneficiara ar fi fost în locuinţă, apoi când au mers la Oficiul Poştal să ridice pensia şi să depună o reclamaţie, angajaţii i-ar fi oferit femeii, în mod ostentativ, un scaun fără bază, doar scheletul de fier. Fiul femeii a şi fotografiat scaunul respectiv.

"Am intrat în acel birou pentru a redacta o plângere. Ni s-a oferit un scaun rupt. Întregul birou arăta jalnic. Niciun angajat nu a dorit să ne ajute în ce doream să facem. Spuneau că nu e treaba lor, iar șefa este plecata pe teren și revine abia la ora 16.00, când ne sfătuiau să revenim și noi. Am redactat totuși o plângere, stand în picioare și am lăsat-o la unul din funcționari care a spus ca o va pune pe biroul șefei, apoi am mai așteptat încă 15 minute la poartă să vină poștărița care nu lăsase inițial pensia de handicap pentru a o plăti titularei", se arată în declaraţia dată pentru presa locală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O femeie cu handicap susţine că a fost umilită de angajații Poștei din Târgu Jiu: "Mi-au dat să stau pe un scaun rupt"